Ahoj, chtěl bych si objednat moto obleční z polo motorrad konkrétně : https://www.polo-...-hose.html a https://www.polo-...jacke.html . Jde mi o to že nevím jakou si vybrat velikost, měřím asi 190cm a obvykle když mi bunda sedí tak mi nesedí rukávy jelikož mám dlohé ruce.... . Otázka zní máte někdo zkušenosti s tímto oblečením popř. jakou máte velikost a jak vám sedí?
Děkuji za názory.
Over than 250k km on BMW GS bikes
Osobne mam bundu vel XL (54 - 56). Vyska 173 cm a mensi airbag. XL by ti byla rozhodne kratka, tudiz koukej po vetsi.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
mm. díky asi bych měl v merku XXXL, potřeboval bych aby mi někdo změřil délku rukávů... . Mám ruce jako opičák
Upravil lako dne 16.05.2010 13:17
Měřím 195 a mám od nich velikost XXL, je to jiný model bundy, ale v podstatě stejný střih, tak myslím, že i velikostně to bude nastejno. Délka rukávů je dobrá, i celkově padne. S kalhotama je to horší. Ty jsem si od Pharaa nevybral. Jestli máš štíhlou postavu, tak ti budou obrovský v pase a o dost.
no, já chtěl původně taky pharao, ale bohužel modely, které se mi libily se už nedělají a navíc docela zdražili. Nakonec jsme v Polu v Drážďanech koupily značku Drive ( made by polo). Mám 175 cm a sedla mi velikost M a to i s termovložkou, takžespíš by to chtělo vyzkoušet osobně, protože každý výrobce to značí jinak a taky hodně záleží na střihu.
Jedla
Taky mám kalhoty Drive (na zimu), velikost XL (54-56), normální délka, měřím 184, vážím 97. Drive dělají i prodloužené a zkrácené délky, takže Pharao možná taky (podle šití atd to je stejné jako kalhoty Pharao Tour, akorát nemají boční kapsy a jsou jen černé). Kupoval jsem tam ty samé kalhoty kamarádovi, je o něco vyšší než já (ke 190? a okolo 100?) a bral jsem mu XXL a prodlouženou délku. Bundy jem nezkoušel, ale třeba mají prodloužené délky taky... Tady máš tabulku velikostí
No a teď když jsem to dopsal, tak koukám, že kalhoty Drive Cordura mají v e-shopu širokou nabídku velikostí, ale Pharao Tour nee... To bude chtít zajet do Pola a vyzkoušet ...
BMW GS = stroj na radost
Tyhle hadry mám přeně tejden. měřím 185 cm a vážím 90 kg. velikost mám XL a s vložkou mám ještě malinkatou rezervu ale bez vložky to na mne visí
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
TO NOVEJ: Ahoj a co kalhoty Pavel 147 psal že jsou velký v pase...?
PS: Myslíš že by jsi mi mohl změřit délku rukávů například od límce a nohavic od rozkroku, popř. obvod pasu? Byl by ti vděčný jelikož jestli si objednám něco špatnýho tak s tím budou jenom problémy... .
Upravil lako dne 18.05.2010 17:34
lako napsal(a):
PS: Myslíš že by jsi mi mohl změřit délku rukávů například od límce a nohavic od rozkroku, popř. obvod pasu? Byl by ti vděčný jelikož jestli si objednám něco špatnýho tak s tím budou jenom problémy... .
rukáv od ramene - 70cm, rozkrok - 81cm, pas - 95-108cm
lako napsal(a):
Děkuju moc, ted už se můžu konečně rozhodnout! Máš to u mě!
lako napsal(a):
Děkuju moc, ted už se můžu konečně rozhodnout! Máš to u mě!
v pohodě
Tak já ti se svými 172cm a 85kg asi neporadím, i když? Kalhoty M a bunda L a jsem v pohodě.
Co mne ale moc zajímá, jaké k těmto hadrům (mám modro/šedou kombinaci) vozíte rukavice? Chtěl bych nějaké hadrové nejlépe s vyndávací vložkou ale nikde žádné vhodné nemohu sehnat.
cau,nevim jestli je to jeste aktualni.)vcera me prisla bunda a kalhoty na 182cm/85kg me sedi bunda XL a je tam trochu rezerva!tu jsem risk bez zkouseni.)kalhoty mam L a pred objednanim jsem je testnul v Polu...
z bundou se musim pochlubit
rodwy přiložený následující obrázek:
rodwy napsal(a):
cau,nevim jestli je to jeste aktualni.)vcera me prisla bunda a kalhoty na 182cm/85kg me sedi bunda XL a je tam trochu rezerva!tu jsem risk bez zkouseni.)kalhoty mam L a pred objednanim jsem je testnul v Polu...
rodwy napsal(a):
Můžu se zeptat, kde jsi kupoval a za kolik?
Pokud ses schopen odhadnout velikost, tak nejjednodusii je primo e-shop Polo. Posilaji i do CZ a do tri dnu to mas doma. ... a nebo osobne.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
rodwy napsal(a):
Můžu se zeptat, kde jsi kupoval a za kolik?
Pokud ses schopen odhadnout velikost, tak nejjednodusii je primo e-shop Polo. Posilaji i do CZ a do tri dnu to mas doma. ... a nebo osobne.