Z mého pohledu není co řešit. Originál BMW je pro mě No.1...
Fotka mé bývalky F 650 GS. Cenu si bohužel už nepamatuju, ale neomdlel jsem z toho...
radosek přiložený následující obrázek:
Myslím, že tohle dělají jen čiré... Tady to je ono... Tmavé by vypadalo jistě dobře, ale zřejmě by vadilo ve výhledu nižším jezdcům... Já jsem si to vyladil tím polepem Dakar, který je na štítku pořízeného z klasické verze GS... Co se týče plexi samotného, tak instalace je naprosto v pořádku a všechno je součástí balení...
xHackerM přiložený následující obrázek:
Tohle plexi mi vadí při zvýšení řidítek a pere mi tam slunko tak nevidím že blikám :-/. Ale netuším jak je na tom to origo od dakara. Nevíte zda je větší než toto? Mám pocit že i ergonomii má jinou. To co mám je spíš pro menší lidi.
Dave-Prague napsal(a):
Hm s tím výhledem to musím zvážit. Já mám original toto.. doufám že se to načte.
ja mam toto. ale mam to podložene hore 2cm podlaožka aby bolo vzpriamenejšie.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Ahoj, budu prodávat svoje plexi - na fotce je vidět zde
Je trochu poškozené - předchozí majitel ho asi moc intenzivně leštil nějakým čističem - je to v místě těch samolepek. Dále pak z pravého boku dole malá odřenina. V případě zájmu můžu poskytnout detailnější fotografie. Popř. v Praze ke skouknutí.
Je to originál BMW, moto je r.v. 12/2005. Jsem nováček, tak nevím jistě, jestli by pasovalo i na modely s dřívějším datem výroby ...