Nazdar lidi.
Už jsem uplně v prdeli. Když Intenzivně brzdím nebo mám zamáčklou přední brzdu, tak se mi rozsvítí kontrolka brzd. Nemá to pravidlo,ale stává se to často.
Byl jsem na svolávačce v BMW a tam mi to přeprogramovali a vyměnili hadice a kapalinu (vše zdarma díky bohu). Když se to rozsvítí nejede abs, Jakmila vypnu a zapnu klíček tak je vše o.k.
Ale kontrolka tam je stále a snad i častěji.
Jejich diagnostika jim zdělila závadu na tom motorku co převádí tlak brzd i na zadek (30 000 kč nový) už jsem vyměnil i zadní čidlo protože to hlásí zadek. Zadní brzda to neudělá.
me to nejprve delalo to cidlo ABS , kdyz odchazel kardan, zanasely ho piliny, a podruhe na to nemohli prijit nicim, az po nekolika konzultacich z Drazdan do Mnichova rekli ze je slaba baterie daly novou a od te doby je klid.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
No jestli jsi byl na svolavacce na trubky,tak to mas 07> modulator bez serva a tam je kazda rada draha,s nejvetsi pravdepodobnosti ti opravdu odesel modulator a musi se vymenit,i kdyz tyto odchazi velice vyjimecne.Jestli mas v servisce zaznamy o pravidelnych prohlidkach tak bych to byt tebou zkusil uhrat na goodwill,oprava by pak sla na ucet bmw,prinejhorsim bys zaplatil praci.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Napadla mne nějaká závada na kebeláži. Fakt se chytám stébla. Baterka to asi nebude. Kapalina nová,čidlo taky tak nevím.
Co je v servisu zaráží nejvíc, tak že se to nestává někdy vůbec a někdy 3x za 30 km. A navíc prý pokud by byl špatný ten rozdělovač brzdného účinku tak pořád a ne když to vypnu a zapnu. Nemáto žádný řád ani logiku.
florenti napsal(a):
Napadla mne nějaká závada na kebeláži. Fakt se chytám stébla. Baterka to asi nebude. Kapalina nová,čidlo taky tak nevím.
Co je v servisu zaráží nejvíc, tak že se to nestává někdy vůbec a někdy 3x za 30 km. A navíc prý pokud by byl špatný ten rozdělovač brzdného účinku tak pořád a ne když to vypnu a zapnu. Nemáto žádný řád ani logiku.
no a vyloucil jsi jednoducha reseni?
zkusil jsi jinou baterku?
dobit baterku?
(od nejjednodussich).
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
je to naprosto jednoduché,nech si na motorce zadarmo vyměnit naprosto vše a na úplný závěr vyměňte ten motorekta diagnostika asi nebude jen předpověď počasí
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
florenti napsal(a):
to jediný jsem neudělal. Nevím jak by to mohla baterie ovlivnit. Už jsem tady četl o problémech s bateriema, ale ne u 07.
zítra zkusím jinou baterku a altík.
U me to prave bylo taky takove ze nikdo nevedel, nikoho by nenapdalo ze by to bylo zrovna baterkou, protoze vse jinak normalne fungovalo. A pokud tam mas puvodní tak po 3 letech muže uz byt horsi. A nova kvalitní nestoji moc, myslim ze ji mam v shopu za cca 1550,-Kč
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
bystricke napsal(a):
je to naprosto jednoduché,nech si na motorce zadarmo vyměnit naprosto vše a na úplný závěr vyměňte ten motorekta diagnostika asi nebude jen předpověď počasí
bystricke napsal(a):
jenže kdo by chtěl dát za něj 30000?
a máš to v záruce,nebo né
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
florenti napsal:
Přesně je to těsně po záruce. Baterku jsem dobil, ale dělalo to pořád. 10 krát zabrzdím a nic a jenou to podržím na stopce a je to tam.
Cau, už jsi to vyřešil? mam 05 a uplně stejný problém. Nadruhou stranu i když to začne blikat tak abs funguje uplně bez problémů tak nevim
Napis francuzovi je to pan mechanyk a urcite ti pomoze ja ked mam daco otravujem len jeho. Skus nik ma francuz a za opitanie nic nedas. Naozaj sa vyzna a je odbornik
Nazdar, mám 04 a začalo mě to dělat po výměně brzdovky, nevím co přesně to bylo, ale kamarád, co mě měnil tu brzdovku, říkla, že se tam při výměně brzdovky rozvířil bordel a někam se usadil. údajně vyčistil nějaké čidlo a bylo to ok. Víc jsem po tom nepátral, jelikož už to funguje jak má. Jen pro informaci, brzdilo to bez jediného problému, jen stále blikala kontrolka ABS.
No a k tomu motorku, švárovi se pokazil také a 30tis se mu dávat nechtělo. udělal na moto bajpás s kterým obešel celý elektronický systém. Přišel sice o posilovač a abs, ale stálo ho to 1000,- a brzdí to stejně jako každá rejže a moto bez posilovače. Navíc zbavil se další elektroniky, která se může kdykoli pokazit.
Upravil Fogy dne 15.08.2011 15:30
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!
ja mam adventuru tiez bez posilovaca a je to ok aj ked som nalozeny aj na prazno clovek ked si zvikne tak to neriesi. A ties som si povedal ze sa nema co dalej pokazit.
Tak abych to tu po těch letech doplnil. Byl jsem s tím několikrát v Renocaru a tahali ze mne jen prachy a závada tam pořád byla. Nakonec jsem jel do Vídně do Bmw. Tam to stálo týden a pak že se mám stavit, že je to opravený. Jen co jsem přišel tak závada opět naskočila. Stačilo to nahodit a párkrát na místě zmáčknout přední brzdu. Pic a bylo to tam. Rakušáci se začervenali a že se na to ještě podívají. Bylo to měsíc po záruce. už mne připravovali na výměnu celého ABS. Stálo to tam ještě 3 týdny. Pak telefon a že si mám přijet. Hned mi hlásili, že abs je celý nový. Tak jsem se psichycky připravil na to že tam nechám 40 tis. nakonec to dopadlo úplně jinak. Celé Abs putovalo do matky v Německu a ta mi poslala úplně nové a zdarma. Prý aby se to nikomu už nestalo. Nechtěli nic. tak jsem jim ze samé radosti dovezl flašku pálenky.
Rozdíl mezi dvoutaktem a čtyřtaktem? Dva válce říkám vám.
Jo ale taky jsem pak jel ještě do Renocaru na férovku. dělali tam ze mne Blbce. Jelikož jsem jim tam podepisoval fakturu na 12 tis které jsem sice neplatil, protože to byla svolávačka. Ale ve Vídni mi to dělali opět. Protože tam nic v Brně neudělali. Dali mi tam i nějakou novou palivovou mapu.
Rozdíl mezi dvoutaktem a čtyřtaktem? Dva válce říkám vám.