sorry, tohle patri do inzerce.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ne nepatri. Jedna se o doplnky na motorku. Jedna se o sponzorstvi clenu bmwgs a tusim, ze navic nejsi moderator, aby sis mohl dovolit tento typ zpravy.
BMW R1150GS MY02
Ahoj, ne nikam psat nemusis. Proste na dopravne, ktere je normalne 120,- Kc dostanes 100% slevu. Doruceni je kuryrem PPL do druheho dne v remci cele CR.
BMW R1150GS MY02
JohnyT napsal(a):
Ahoj, ne nikam psat nemusis. Proste na dopravne, ktere je normalne 120,- Kc dostanes 100% slevu. Doruceni je kuryrem PPL do druheho dne v remci cele CR.
asi jsem udelal osudovou chybu, ze jsem to zaplatil kartou..
prosim te muzes se mrknout jestli to dojde do patku? Číslo objednávky: 1158
JohnyT napsal(a):
Ne nepatri. Jedna se o doplnky na motorku. Jedna se o sponzorstvi clenu bmwgs a tusim, ze navic nejsi moderator, aby sis mohl dovolit tento typ zpravy.
tak jsem prosel sekci "doplnky na moto" a krome tebe je obcas zaplevelena i dalsi inzerci...
imho to neni uplne fair vuci ostatnim inzerentum, co peclive dodrzuji sekci "inzerce"... ALE... koukam ze to tu nedelas sam.
Upravil hicks dne 30.06.2010 15:45
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pokud se na nekoho nedostalo, bude mu to samozrejme doposlano, jakmile doplnime sklad, cca tyden. Objednavky poslane do dneska pulnoci budou bez dopravneho. Kod nahlasil slevu 5% dostal ji. Kdo objednal dalsi veci z katalogu vcetne nejakeho refelxniho doplnku, mel samozrejme take dopravu zdarma.
ahoj, jenom takovej dotaz, asi troochu mimo tvojí nabídku, už delší dobu jsem pokukoval, jestli někde nenajdu reflexní samolepku na mašinu jako klasické logo BMW, případně i s nápisem typu motorky R1200 GSA a podobně.
Celkem by se mi to líbilo, třeba dát to ze zadu nebo z boku na kury. Už tam mam jeden stříbrný reflexní pruh, ale logo by bylo lepší, moto je víc vidět a navíc to i mohlo dobře vypadat.
Když se takhle kolem trochu pohybuješ, nevíš o něčem?
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal(a):
ahoj, jenom takovej dotaz, asi troochu mimo tvojí nabídku, už delší dobu jsem pokukoval, jestli někde nenajdu reflexní samolepku na mašinu jako klasické logo BMW, případně i s nápisem typu motorky R1200 GSA a podobně.
Celkem by se mi to líbilo, třeba dát to ze zadu nebo z boku na kury. Už tam mam jeden stříbrný reflexní pruh, ale logo by bylo lepší, moto je víc vidět a navíc to i mohlo dobře vypadat.
Když se takhle kolem trochu pohybuješ, nevíš o něčem?
Nabidka rozsirena. Mame skladem reflexni BMW samolepky ve stribrno-modre reflexni barve. Jsou to zase prorezane samolepky na prenaseci folii. V noci sviti jako pras...no zkratka jsou hezky videt