Ahojky,
nevíte náhodou, kde by se daly koupit ty boční taštičky na nádrž? obykle bývají v páru a upínají se na bok nádrže. Našli jsme na magnety a to je na 1100ku bohužel pasé. Viděli jsme to na některých fotkách a líbí se nám to. Díky!
A nebo tady http://www.bmwgs....ad_id=6792BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Miguelka napsal(a):
nevíte náhodou, kde by se daly koupit ty boční taštičky na nádrž?
Našli jsme na magnety a to je na 1100ku bohužel pasé.
Omluva za off topic příspěvek, ale v zájmu ostatních majitelů R 1100 GS si dovolím malou korekci této informace.
Je sice pravda, že starší verze R 1100 GS - tuším do modelového roku 1995 včetně - se dělaly s plastovou nádrží (to je asi případ báwa Miguelky), ale u novějších verzí R 1100 GS (tuším od modelového roku 1996 do 1999 včetně) se už výrobce zase vrátil k osvědčeným plechovým nádržím, na které samozřejmě už magnety drží.
Důvodem této inovace nebyla ani tak snaha o umožnění přichytit tankvak magnetama, jako spíš to, že se údajně u plastových nádrží tehdejší doby občas vyskytovaly problémy s těsností - lehké a malé uhlovodíkové molekuly paliva pronikaly plastem ven. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Jo ta moje nabidka tam stale plati.Tak pokud za hole kapsi od touratechu das 60eur,tak ja si doplatim ten vrchni dil.Kapsy nepotrebuju.
Jo a je to idealni na nadrz bez magnetu.Mam ji taky.Ty tasky jsou samozrejme i s tou zakladnou na kterou je pridelas.Ta je pridelana popruhama kolem krku a pod sedlo.
Jedna se o tenhle vyrobek.S tim,ze by jsi z nej mela pouze ty bocni kapsy se zakladnou. http://www.tourat...0fb39e52c0
Upravil vevis dne 23.07.2010 11:09
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
A navíc ti na přání udělá jakékoliv úpravy nebo změny. A v případě poškození dokáže vše rychle a levně opravit - což jsme už taky řádně využili.
Upravil joni dne 23.07.2010 12:21
Batman forever :-)
Miguelka napsal(a):
Danke danke,
až přijde manžel z práce tak mu to ukážu, ty co jsou v inzerci jsou moc pěkný!
A jinak je to fakt, máme babičku- rok 95, plastovou nádrž.
Zrovna dneska mě přišel novej tankvak od Lojza na mého Bobše 1100GS a plast. nádrž. Dal jsem za něj 2000,- i s dobírkou a je to typ TM-En.M. sk navíc s pláštěnkou a slídou (deskama) na mapu A4. Boční brašny jsem nechtěl, mám velký hnáty Ta zdejší nabídka vůbec není špatná, kdybych neměl objednáno, tak by to vzal i s brašnama. Sundat vždycky jdou Za ty prachy je to dobrý.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Miguelka napsal(a):
nevíte náhodou, kde by se daly koupit ty boční taštičky na nádrž?
Našli jsme na magnety a to je na 1100ku bohužel pasé.
Omluva za off topic příspěvek, ale v zájmu ostatních majitelů R 1100 GS si dovolím malou korekci této informace.
Je sice pravda, že starší verze R 1100 GS - tuším do modelového roku 1995 včetně - se dělaly s plastovou nádrží (to je asi případ báwa Miguelky), ale u novějších verzí R 1100 GS (tuším od modelového roku 1996 do 1999 včetně) se už výrobce zase vrátil k osvědčeným plechovým nádržím, na které samozřejmě už magnety drží.
Důvodem této inovace nebyla ani tak snaha o umožnění přichytit tankvak magnetama, jako spíš to, že se údajně u plastových nádrží tehdejší doby občas vyskytovaly problémy s těsností - lehké a malé uhlovodíkové molekuly paliva pronikaly plastem ven.
ÁÁÁ, tak proto to kolem čerpadla teče a teče a teče. Nevím co s tím, přetěsněno, ale teče
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku