Nemate cirou nahodou nekdo tuhle bundu z Polo.de? Vzhledove je presne to, co bych si predstavoval. Nevim ale, jak je na tom funkcne. https://www.polo-...jacke.html
spea - ToM přiložený následující obrázek:
Takze mi to nedalo, bo jsem po ni posilhaval uz dlouho. V souzcasne dobe je opet v akci a tak jsem do ni sel. Jezdim ji cca tyden a musim rici, ze je jak dezigenem (kurna, jak to napsat ceesky???), tak funkcne, LUXUS. Ma spousty zajimavych drobnych vychytavek, ktery me predchozi bundy nemely. Napr manzety rukavu jsou z neoprenu a jsou prodlouzeny az do cca tretiny predlokti. (dost blbe se to popisuje). Bezvadne se pak nasazuji a nasledne utesnuji rukavice. Ventilaci jsem nemel tu cest vyzkouset, bo veder uz se asi letos nedockame, ale ma dost velke ventilacni otvory na rukavech, prsou a zadech. Hlavne na zadech je ma skutecne velke a jsou svisle, narozdil od Polo Pharao, ktera ma zadovou ventilaci vodorovne. Uz jsem si vyzkousel i super lijak, kdy jsem valil z prace cca 35 km v totalni prutrzi a domu jsem dorazil suchej. Jen v praci pred barakem na me koukali jak na blazna, ze v tom desti lezu na motorku. V limci je jakasi kapuca. V manualu snad psano ze je na helmu, ale jaksi jsem to nepochopil, k cemu ze by se dala vyuzit. Na ramnou a loktech kuze. Ramenni a loketni chranice jsou homologovane a jsou z jakesi trivrstve peny. To same i zadovy chranic, ale ten sel hned ven, bo mam Knox Ageis 8....atd, atd. Cena po sleve i s postovnym do CR cca 7000,- Kc s dorucenim do tretiho dne. Po par dnech jezdeni, si ji dovolim doporucit.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Spea - ToM napsal(a):
V limci je jakasi kapuca. V manualu snad psano ze je na helmu, ale jaksi jsem to nepochopil, k cemu ze by se dala vyuzit.
V limci mam kapucu od nepromoku taky z Pola,je to kdyz hodne prsi,tak si das kapucu na hlavu a na to helmu. Nefouka ti za krk a nekape tam pripadna voda z helmy...tak myslim,ze to bude mit ucel asi stejnej. Vyzkousel jsem to zatim jen jednou,ale za to celou cestu ze Svycarska domu a je to docela prijemna vychytavka.
Aktualne 1250 GSA HP
Spea - ToM napsal(a):
V limci je jakasi kapuca. V manualu snad psano ze je na helmu, ale jaksi jsem to nepochopil, k cemu ze by se dala vyuzit.
V limci mam kapucu od nepromoku taky z Pola,je to kdyz hodne prsi,tak si das kapucu na hlavu a na to helmu. Nefouka ti za krk a nekape tam pripadna voda z helmy...tak myslim,ze to bude mit ucel asi stejnej. Vyzkousel jsem to zatim jen jednou,ale za to celou cestu ze Svycarska domu a je to docela prijemna vychytavka.
Tak to by me nenapadlo. Docela dobra vychytavka.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu