V posledni dobe me po nastartovani drzej nizsi volnobezne otacky a obcas motor zhasne. Daji se nekde o neco pridat?
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Tak bez softwarového zásahu mě napadá jedině trošku víc pootevřít škrtící klapku, měl by tam být štelovací šroubek. Jsetli se pletu tak mě někdo opravne.
Over than 250k km on BMW GS bikes
Zkus ještě přeměřit baterku S tím šroubkem bych si moc nehrál Stejně to moc nepomůže a může to způsobit jiný problémy
Já měl nízký otáčky, chcípalo to a špatně startovalo
To nejhorší odstranilo výměna baterky a ten zbytek před dvěma měsícema jiná řídící jednotka
Na baterku mrknu. To s tou krajni polohou plynu znam, ale nezabira to. Jde o to, ze po nastartovani, ktere je bez problemu se drzej otacky tak na 1300 - 1400. Nekdy se to udrzi a nekdy zhasne. Mrcha jedna.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Jak je to s tou krajní polohou a zapnutím klíčku? po vyčištění klapky a výměně fuel filtru mám o fous vyšší volnoběh 1500 +něco málinko přes;klapka je zavřená na doraz,nebude se to sakra muset přeprogramovat nějak? nemáte někdo zkušenost?
Ked som cistil klapku chvilu to robilo to iste ....tato moto je vseobecne nachylna na volnobeh, staci len napriklad nastartovat trochu pod plynom nechtiac a uz to hapruje .... finta s plynom funguje nasledovne : zapnes klucik a potom asi dvakrat otocis pomaly plyn na doraz a spat. Riadiaca jednotka by sa mala sama nastavit ako treba.
No vyskusaj podla mna je to preto ze si odstranil karbon a zmenila sa poloha klapky, ked som to robil na aute tiez boli najprv vysoke otacky a potom sa to upravilo.
A kolik mají být ty volnoběžný otáčky normálně?Jeden brečí,že 1400 je málo a druhej,že 1500 je moc
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Co já si pamatuju,tak jsem měl taky +-1500 a vše OK
Jen mě udivuje ta přesnost,co tady udáváte.Co vím,tak ta rafička tam není zrovna moc klidná takže hodnoty s přesností na desítky mě přijdou dost nereálný
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA