tak něco by se dělat mohlo, ne? z té tabulky nejsem vůbec chytrý.. chci prostě udělat servis před cestou do albánie, tak at jsem klidný.. tak jsem chtěl vědět co a jak.. benzinovy filtr měním, o ničem dalším právě nevím..
Ak sa niečoho obávaš tak vymeň do radu všetky kvapaliny: olej, voda, brzdovú kvapalinu , filtre... ak máš čas, pokojne aj narozvodovku nazri... skontroluj brzdy a všetko okolo nich... pozri na stav retaze, pneumatík.... jednoducho prever mašinu od vrchu po spodok... veľa zážitkov v Albánsku... ;-)
díky.. tohle mi je všechno jasné, spíš mi šlo o ventily, atd.. rozvodák co jsem slyšel tak je při 70ti.. olej, filtry atd to je mi jasné, to je jako před každou cestou
PeterKeke napsal(a):
Ak sa niečoho obávaš tak vymeň do radu všetky kvapaliny: olej, voda, brzdovú kvapalinu , filtre... ak máš čas, pokojne aj narozvodovku nazri... skontroluj brzdy a všetko okolo nich... pozri na stav retaze, pneumatík.... jednoducho prever mašinu od vrchu po spodok... veľa zážitkov v Albánsku... ;-)
cau,kolik je slusna cena v servisu za ukony ktery popisujes?dix
PeterKeke napsal(a):
cau,kolik je slusna cena v servisu za ukony ktery popisujes?dix
není slušná cena v servisu za úkony které popisuje
to kim:a co bezna?:)
kdyby mela 4 kola a diesel tak si to taky udelam sam nebo vim co za to a komu.)
ale moto mam prvne a tenhle servis ted mam za sebou!tak me to zajima.mam trochu pocit,ze jsem platil moc:(
Je to celkem snadný.Po každejch 10tis bys měl vyměnit olej a zkontrolovat ventily.A to ostatní okolo bud podle stavu(retezovka,desky apod) nebo jednou za rok (olej ve vidlích, fridex apod)
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.