Nazdar dámy a pánové ,
co by jste řekli tomu,že bychom se slezli u kamaráda v kempu a jen tak vyzunkli pár pívek, potlachali o ničem a smočili se v písníku,pokud bude počasí přát?
Mohli bychom to udělat ze soboty na neděli třeba v termínu 21.-22.8.
Je to zatim jen návrh,s termínem mužem klidně nějak hnout.
Nebylo by to nic velkýho,jen takové přátelské posezení s přespáním ve stanech,nebo na divoko.
Rád bych Vás zase viděl
kemp zde
www.utrpytky.cz
Upravil Kubrt dne 26.07.2010 13:04
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jde mi o to,že těch akcí,na kterých se setkává to "tvrdý jádro" je málo a když jsem se viděl s pár lidma u pomníku Pavla,tak mě to tak nějak napadlo a Mělice jsou na dosah zhruba všech lidí z webu.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tonda : jasný jasný.Jak jsem psal,ještě pořád je to otevřený a je to jen návrh,klíďo se to muže uplně odpískat,nebo šoupnat na uplně jindy.
Na Jawáč bych rád,uvidím jak to bude s časem atd.
tak tak , Mělice ( dejme tomu u Pardubic). Zinknu sem nějakej jinej odkaz...
to Woodman : http://www.katalo...u-trpytky/Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Woodman napsal(a):
Hele, sobotu a neděli 24.-25.8.2010 jsem v kalendáři nenašel. Tak, že by 28.-29.8.???
sem ****...čuměl jsem na červenec
předběžně 21.-22. 8. nahoře to opravim.Díky.
Upravil Kubrt dne 26.07.2010 13:04