Ahoj, nemate nekdo prosim tip kde prezout nekde na Praze 5 a okoli? Do Inveltu to mam asi 500 metru, ale po opakovanejch fakt spatnejch zkusenostech s nima jsem na ne opravdu zanevrel. Posledne jsem to daval do takoveho pidiservisu na Radlicke, ale tam zas nemeli spravny nastavec na vyvazovacce takze to tam bastlili jak Pat a Mat.
jezek napsal(a):
pokud Praha 5 tak jedině pneuservis Červený v Radotíně.. jen a jen dobré zkušenosti, specializují se na BMW motorky..
naturlich.
doporucil Vjetrnik a prezouvame tam ted vsichni.
Berou karty..
akorat pozor, na webu maji jine ceny, nez normalne. Nebo meli... jakoze v realu jsou mnohem levnejsi ale jaksi to nedavaji ven vedet.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Maruna napsal(a):
diky za tip. Uz jsem na zitra objednanej
Konecne vyzkousim ty opevovane/zatracovane Tourancky
M.
obligatni otazka -- klasicke, nebo EXP?
ja tam musim pro predni klasickou.. brzo.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Potřebuju začátkem týdne přezout. Ve středu musím na STK. Ale Červený, Šafránek i Chára mají plno. Poraďte někoho v Praze či blízkém okolí (Mitas E07 na Dakara), pls.
xarrow napsal:
Potřebuju začátkem týdne přezout. Ve středu musím na STK. Ale Červený, Šafránek i Chára mají plno. Poraďte někoho v Praze či blízkém okolí (Mitas E07 na Dakara), pls.
jestli ti to pomuze - v Libocky (P6) hned vedle hospody U Holecku je pneuservis, ale nenasel sem nikde kontakt, nicmene kolem jezdim denne a je tam furt ....
sam majitel ma GS a motorky dela pry bezne (jezdi k nemu kamos, ja jezdim taky k cervenymu)
ty hnedy vrata https://www.googl...312!8i6656
Zavolej mu. Já to mám u čumáku, tak přezouvám u něj http://www.jokerm...prace.htmlLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz