Zdar chlapi,
dnes jsem po 14 dnech odstavky (ne)nastartoval svyho hrocha. pri prvnim zatoceni masina prskla a nechytla (po celou dobu co mam chytala bez problemu). podarilo se mi nastartovat asi az napopaty po dost dlouhym toceni, pricemz pri druhym zatoceni mi prislo, ze se zmenil obvyklej zvuk pri startech. udelal jsem vyjezd asi 20km, ale zda se mi, ze masina sla dolu s vykonem. zadny prapodivny zvuky nevydava ani necudi, tak doufam, ze snad jenom svicky nebo nejaka jina blbost. mam R1150GSA rok 2002 s jednou svicej na valec, najeto celkem 62000km, svicky meneny cca na 58000 pri prvnim servisu, kdyz sem to koupil. nesetkali ste se s necim podobnym???
had
Upravil had dne 10.08.2010 20:29
Nenatankoval jsi před návratem před 14ti dny nějakej strašidelnej benzín, na kterej studená motorka nechce moc jet? ( Delším stáním bahno kleslo a motka ho saje při startu?)
Třeba se s to dalším tankováním zlepší.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Lanka jsou zda se v pohode, chodi obe stejne hned po zatazeni plynu. Benzin sem taky bral tak 200km dozadu a vse v poho, takze tim to asi taky nebude. Vypada to, ze nemaka pravej valec, tak doufam, ze to je jen ta svicka..Zejtra se to bude resit :-).
Dik za rady, H.
Jestli je to pravej válec,bývá to na 90% povytažený bovden.To se ale stane většinou,když se sundavá nádrž.Když válec nepálí,tak máš za chvíli rozpálenej svod do červena.Začni tím nejjednodušim.
Když je hlad,je i husa dobrá.
ked sa mi to stalo prvy krat tak to so mnou pekne zamykalo, priznavam
dnes ked po demontazi nadrze motorka nejde ako ma tak staci jednoduchy zasah dvoma prstami a voilaaaaa
tak asi vyreseno..
pri dalsi jizde za servismanem vse v kupe, frcel jsem zase jako drak .Nadrz dole nebyla a bovdeny vyskoceny taky urcite nebyly, takze asi fakt jen subjektivni pocit strachu po tom uchlastani (vetsinou po uchlastani taky nepodavam 100%vykony ), nebo nevim.. Mozna fakt pri tech par kilakach palila jedna svicka trochu hur a proto to nejelo ... kazdopadne sme vycistili svicky, vcera urcite palily obe.. Pro jistotu to necham cely omrknout "odbornym okem" a postelovat...