Jinak akrobacie Migu 29 byla absolutní masakr...F16 ale také stála za to...
A vlézt si do bombového prostoru B52 taky stálo za to...ještě zážitek byl v reálu BlackHawk z rakouské základny, piloti byli fajn a dobře se s nimi povídalo, jen si neumím představit, jak se toho vejde maximálních 40 osob, co to prý uveze (film Black Hawk down patří v mém archivu na čestné místo)
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Viděl jsem tu potvoru B 52 ve středu jak letí nad Ostravou, a to je teda monstrum. Někdy se tam asi vydám podívat. Byly tam ty Huricany? Jen ty nebo i ostatní Spitfire, atd?
Dnešní odlet...já musel za povinnostmi, ale naši mlaďoši tam byli...a jestli příště, tak tam jedu jen na odlet, prý to byla paráda...
Vjetrnik přiložený následující obrázek:
[140.68Kb]
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
ahoj to teda byla kluci udelali jeste jednu otocku nad ostravou rozloucili se pruletem nad letistem po te praskli do kocaru a byli v trapu nadherny pohled
Waltr napsal:
Viděl jsem tu potvoru B 52 ve středu jak letí nad Ostravou, a to je teda monstrum. Někdy se tam asi vydám podívat. Byly tam ty Huricany? Jen ty nebo i ostatní Spitfire, atd?
Byl tam jeden Hurican, posledni dochovany kus. Letal nejdriv ve formaci s nasim Gripenem a slovenskym MiG 29 na kridlech a pak dal par pruletu sam, ale stalo to za to. Naaaadherny kousek. Ale s tema stihackama tam celkove cvicili nehoraznym zpusobem
Ale pristi rok jedu na oba dny Jeden den dynamicke ukazky a druhy den staticke... MAZEC
kačeR1100GS