Dobrý den všem,
přemýšlím že tento nádherný stroj pořídím F 650 GS, jenom mám obavu:
1) Jestli na mě nebude přiliš mohutný. Mám cca 165 cm, a cca 65 kg, 25 let.
2) Zda je zvládnutelný začátečníkem
Nevim jak je na tom s vyskou, ale jezdi na tom holky do 165cm a vetsinou nemaji problem.
Zvladnutelny do zacatku myslis vykonove? Ovladatelnosti?
At tak nebo tak, rekl bych ze uplne paradne.
Ja zacinal na Canyonu 500 a omrzela me jen vykonem, takze v GSu bych fakt nevidel problem.
Ahoj.Nase holky maju dakara a jazdia.GS 650 je nizsi ako dakar.Ja som si zaplatil zalohu za GS 650 a nakonec som si kupil dakara.Je vyssi.Urcite nebudes lutovat.Skusal som aj gs 650 ale dakar je pre mna najkrajsi.Poznam jednu slecnu ktora ma 18 roku a ma Suzuki V-Stom 650 a povie ti pravdu ze som ju chcel kupit mislim tu motorku a je pro mna tazka.mam vahu okolo 90kg.Samozrejme ze to je len muj nazor.Zalezi len na tebe.
Já myslím, že 650GS je motorka naprosto vhodná pro začátečníka...
Je poměrně lehká, poměrně "hodná", zkrátka pohodová.
Znám několik příslušnic něžného pohlaví, které ji sedlají naprosto bez problémů...takže být tebou, tak bych se nebál a šel do ní
to Záhorák: ty máš 90kg a zdá se ti V-strom 650 těžká, jo?!
Já mám 65kg a jezdím ji, přijde mi naprosto v pohodě...ale už se těším, až přesedlám na F800GS...
KTM 1190 Adventure R
s kámošem sme začínali ve štyrycítce po čerstvejch řidičácích, já bandit on (165 cm) na 650, já najel za 2 rky 15tis, von 30, Já se svalil snad 5x, von dodnes nikdy
říkám si hurikán
Ahoj,
jen se mohu přidat.
Pěkná snadno ovladatelná motorka s mnoha přenostmi.
Zvládne jak provoz na silnici tak i v lehčím terénu.
Na český silnice jako dělaná
Vřele doporučuji
Ahoj vsem ja o ni taky uvazuju a v sobotu si ji du vyskusat jak me bude padnout mam docela kratky nohy (153cm) tak uvidime ale taky me ju tu doporucovali a da se i docela snizit coz ja bnudu muset