Zdravím všechny bramboráky.
Pánové, chtěl jsem se optat, zdali neznáte někoho šikovného, kdo mi rozleští moje mírně poškrábané plexi??
Máte s tím někdo zkušenost?
Prosím o kontakt - celá ČR (nejlépe Jižní Čechy).
Nejhorší na tom je, že jsem si ho poškrábal sám já kokot
Vikison napsal:
Zdravím všechny bramboráky.
Pánové, chtěl jsem se optat, zdali neznáte někoho šikovného, kdo mi rozleští moje mírně poškrábané plexi??
Máte s tím někdo zkušenost?
Prosím o kontakt - celá ČR (nejlépe Jižní Čechy).
Nejhorší na tom je, že jsem si ho poškrábal sám já kokot
to jsem zvedaf...
zatim jsem nikdy nepomohl cemukoliv pruhlednemu.
na ostatni je dremel s lestenkou faj,..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ja na lesteni polykarbonatu pouzivam smirky. Mam takovou sadu, ktera zacina hrubosti 6000 a konci tusim 20000. Daj se tim odstranit i dost hluboke ryhy. Pouzivam to na optiku podvodniho pouzdra na fotak. Na plexi motorky by to taky melo fungovat. Jinak se daji sehnat sady na odstranovani skrabancu z plastovych akvarii. To je stejna vec...
Ahoj, chtěl jsem dát vyleštit plexi na GS 1150 ale bohužel to nešlo, že to je polycarbonát... plexi jinak zvládnou... mrkni na http://www.plexip... jinak plexi leští na počkání a cena kolem 300Kč
Ahoj, zkoušel jsem leštit čelní štítek na 12GS, zkoušel jsem to pastou na leštění akrylátových oken, vzduchová leštička na malé otáčky a absolutně bez peoblémů. Výrobce pasty Nuvite - Nushine II.
Další propadlej BMW
Ahoj, zkoušel jsem na 12GS vyleštit přední štítek a bez problémů pastou na akrylátová okna s použitím vzduchové leštičky na malé otáčky. Výrobce pasty Nuvite - NuShineII.
Pepa přiložený následující obrázek:
HonzaGS-SV napsal:
Ahoj, chtěl jsem dát vyleštit plexi na GS 1150 ale bohužel to nešlo, že to je polycarbonát... plexi jinak zvládnou... mrkni na http://www.plexip... jinak plexi leští na počkání a cena kolem 300Kč
Tak to je na hoven... To moje by taky sneslo... O důvod víc,proč našetřit na Desierto3
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ahoj,
nemáte někdo referenci na leštění plexi na motorku v Praze? Ale opravdu odzkoušený.
Pustil jsem se do toho sám a mám to jako okno od sanitky . tedy skoro, ale s výsledkem mé práce rozhodně nejsem spokojený..
Upravil TomP dne 15.03.2015 10:25
TomP napsal:
Ahoj,
nemáte někdo referenci na leštění plexi na motorku v Praze? Ale opravdu odzkoušený.
Pustil jsem se do toho sám a mám to jako okno od sanitky . tedy skoro, ale s výsledkem mé práce rozhodně nejsem spokojený..
www.plexiplast.cz
Nechal jsem si vyleštit opískovaná světla na autě, a výsledek parádní. Provozovna je v Papírenské a měl jsem to tenkrát na počkání.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
TomP napsal:
Ahoj,
www.plexiplast.cz
Nechal jsem si vyleštit opískovaná světla na autě, a výsledek parádní. Provozovna je v Papírenské a měl jsem to tenkrát na počkání.
TomP napsal:
Ahoj,
www.plexiplast.cz
díky za radu..
Taky jsem tam byl, ale ono záleží z čeho to "plexi" máš, jestli je to plexisklo, tak ti ho vyleští, jestli je to polikarbonát, tak máš smolíka jako já ale to zřejmě zjistíš až jim ho tam doneseš.
Upravil entoni dne 15.03.2015 12:09
TomP napsal:
Ahoj,
www.plexiplast.cz
díky za radu..
Taky jsem tam byl, ale ono záleží z čeho to "plexi" máš, jestli je to plexisklo, tak ti ho vyleští, jestli je to polikarbonát, tak máš smolíka jako já ale to zřejmě zjistíš až jim ho tam doneseš.
TomP napsal:
Ahoj,
www.plexiplast.cz
díky za radu..
Taky jsem tam byl, ale ono záleží z čeho to "plexi" máš, jestli je to plexisklo, tak ti ho vyleští, jestli je to polykarbonát, tak máš smolíka jako já ale to zřejmě zjistíš až jim ho tam doneseš.