Zdar kluci,
potřeboval bych poradit, případně uvítám Vaše zkušenosti:
Při jízdě v terénu a občasných pádech jsem si kovovou špičkou boty poškrábal nádrž a né jednou, proto zvažuju něco, co by mi nádrž před škrábanci ochránilo. Nevíte náhodou někdo, jestli a případně kde by se dal sehnat takový ten kožený(koženkový) potah nádrže??Hodně jsem to vídával na Varderech, ale na BMW zatím ne...
Jedla
fa. Bagster
Upravil swat dne 05.10.2010 08:38
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
stejne bych si ale tipnul, ze proste MUSI dochazet k mikroposuvum a matneni laku.
ja bych pod to dal jeste folii...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
stejne bych si ale tipnul, ze proste MUSI dochazet k mikroposuvum a matneni laku.
To asi jo,kyž se pod to dostane prach,taky nevěřím že se to pod tim nepoškrabe.Když se na to dá tankvak,určitě se to celý trochu pohybuje.Ale na to poškrábání od pádu to asi fungovat bude.
To asi jo,kyž se pod to dostane prach,taky nevěřím že se to pod tim nepoškrabe.Když se na to dá tankvak,určitě se to celý trochu pohybuje.Ale na to poškrábání od pádu to asi fungovat bude.
jako na 1150 to ke kozenym tangam musi vypadat naprosto skvostne
jinak souhlas... imho InvisibleShield pod pokud je clovek detailista a je vystarano.
17 cm
Toho bagstera sem mel na Varaderu ... nic se nesoupalo a nepodrelo a nezmatnelo ... jedinej problem byl ze praskaly ty gumovy pasky na boku za ktery se to chytalo za spodni lem nadrze ... gs to ma reseny jinak jak jsem koukal, takze problem by byt nemusel ...
mel sem na to i ten jejich tankbag, rychly upinani je super, ale moc sem ho nevozil ponevadz sem se pak tam uz nevesel pres pupek (proste sem rozmerove vyrazejsi ) ...
P.S. mocse mi libej ty skalopevne nazory mudrolinu kteri IMHO jasne vedi ze to MUSI delat problemy, ale v ruce tani na motorce to nemeli ...
Rozhodně lepší je nechat udělat 3M folie třeba od Wunderliše než tohle...prach se pod to dostane na 100% a pak je to jak smirek...obzvláště, když chce někdo jezdit offroad. Leda použít obojí. Folii a na to potah.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Slavek napsal:
Toho bagstera sem mel na Varaderu ... nic se nesoupalo a nepodrelo a nezmatnelo ... jedinej problem byl ze praskaly ty gumovy pasky na boku za ktery se to chytalo za spodni lem nadrze ... gs to ma reseny jinak jak jsem koukal, takze problem by byt nemusel ...
mel sem na to i ten jejich tankbag, rychly upinani je super, ale moc sem ho nevozil ponevadz sem se pak tam uz nevesel pres pupek (proste sem rozmerove vyrazejsi ) ...
P.S. mocse mi libej ty skalopevne nazory mudrolinu kteri IMHO jasne vedi ze to MUSI delat problemy, ale v ruce tani na motorce to nemeli ...
ono zalezi take, jaky detailista jses.
neni osoupani jako osoupani a skrabanec jako skrabanec.
Jsem si na 95% jisty, ze bych ty drobnosti nasel...
17 cm
Vjetrnik napsal:
Rozhodně lepší je nechat udělat 3M folie třeba od Wunderliše než tohle...prach se pod to dostane na 100% a pak je to jak smirek...obzvláště, když chce někdo jezdit offroad. Leda použít obojí. Folii a na to potah.
vyjimecne souhlasim
jedina moznost jak neposkrabat lak je:
- nicim se nedotykat, ani mouchama
- vubec nejezdit
- pouzit dalsi NEPOHYBLIVOU vrstvu -- tj. folie.
17 cm
No, tak jsem to poptal a vychízí to na 3tis, což si myslím, že vůbec není špatná cena. Jinak se mě to docela líbí, takže do toho asi půjdu a co se týče poškrábání??stejně to na nádrži pak už budu mít na věky věků, takže je mi to celkem fuck
Jedla