Rozšířil jsem sortiment o spodní funkční prádlo se stříbrem a antibakteriální prodloužené ponožky. Vzhledem k tomu, že první várku výrobce vyrobil v jiné vzhledové úpravě než jsem požadoval, jsou tyto ponožky k prodeji za poloviční cenu, takže pokud máte zájem je tam ještě nějaké omezené množství po 110,-Kč za pár.
V pátek jsem je koupil a do dnešního dne je testuju ve všech různých botách. Jsou fakt super. Budu kupovat další. S prodejcem jsem se viděl
chvilku, aby to nevypadalo na reklamu, ale myslím, že super zboží se má
ocenit.
Stříbro snad likviduje bakterie a plísně nebo co. Mám různé do lyžáků, do trekových botů na hory. Můžu říct, že ponožky se stříbrem smrdí později...
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Bohůšu já už mám dvoje neboj sa,že bych se o něco takovýho nechal připravit.Viktora znám nějakej čas a klidně ať to na reklamu vypadá jsou prostě strašně příjemný na haksně a pěkně hřejou.Jel jsem i s mokrejma a fakt pohoda.Jen se z nich tahaji nitky nahoře u lýtka,ale to mě nesere.
JJ Fanušu, právě pro to jsou za půlku, udelali jiny uplet nez jsem pozadoval, ted uz se vyrabeji ty co budou vhodne prave do motobot. :-) ale za tyhle prachy si myslim ze to az tak nevadi. Treba na spani na cestach jsou idealni ale daji se pouzit samozrejme i na moto
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Fanos Rusicka napsal:
Bohůšu já už mám dvoje neboj sa,že bych se o něco takovýho nechal připravit.Viktora znám nějakej čas a klidně ať to na reklamu vypadá jsou prostě strašně příjemný na haksně a pěkně hřejou.Jel jsem i s mokrejma a fakt pohoda.Jen se z nich tahaji nitky nahoře u lýtka,ale to mě nesere.
jj.. mam je tez a taky super.. hoodne prijemny...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
raptor napsal:
mal by som zaujem o dva pary ale som zo slovenska, da sa?
ahoj raptor a vsetci ostatny zo Slovenska,
ak mate zaujeo o cokolvek od adventure73-Pardal, obracajte sa na mna, robim zastupenie na Slovensku http://www.rockwa...ckway.html
nejake ponozky uz mam u seba - su pekne pomarancove a funkciu striebra tu vsetci poznate
Osobne nosim ponozky zo striebrom uz dva roky a moja recenzia: potlacaju smrad / neskor smrdia a po troch dnoch nosenia sa nedaju postavit do kuta miestnosti
ponozky od pardala su prijemne a na omak "heboučké"
Kontakt mam v profilu aj na uvedenej stranke
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
A můžou se prát? Aby mi pak stará nenadávala že na stříbro ani calgonit nepomáhá a to jí pak rozbilo pračku.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis