cernej kardan?!!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
raptor napsal:
cierna neni farba pre motorku, spolahlivo utlmi kazdy tvar - vobec sa mi to nepaci - ale zas o mne je zname ze ja som zatazeny na bielu
Tak to mně se to docela líbí, ale jak psal Servisák.. takto bude vypadat, jen v garáži, po projížďce bude celá zasraná od bordelu na silnicích, protože na tmavé a černé je všechno vidět. Na to je nejlepší barva špíny, to jest stříbrná
raptor napsal:
cierna neni farba pre motorku, spolahlivo utlmi kazdy tvar - vobec sa mi to nepaci - ale zas o mne je zname ze ja som zatazeny na bielu
Tak to mně se to docela líbí, ale jak psal Servisák.. takto bude vypadat, jen v garáži, po projížďce bude celá zasraná od bordelu na silnicích, protože na tmavé a černé je všechno vidět. Na to je nejlepší barva špíny, to jest stříbrná
No kdyby se vyměnil zobák a kryty nádrže za bílé, tak by to bylo v tý černý i pěkný....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ten černej blok motoru, kardan a vidle mně opravdu berou. Jen bych hodil do bílý zobák a nádrž a byla by to naprostá nádhera . A nebo jen bílou linku, jako to bylo na veteránech, to by možná bylo taky zajímavý . Každopádně se nám limitované edice 12ky nějak množí.... že by konec cyklu?!
Maiali nel Fango!