Ahoj všichni, chtěl bych se zeptat, jak je to s palubním počítačem na GéeSu. Mám moto bez tohoto počítače a tak mě napadlo, zda existuje možnost nějak tento počítač doplnit - u některých výrobků je třeba lepší funkce jen neaktivní a pak se prodávají buď s onou funkcí nebo bez ní za nižší cenu, ale ta funkce tam je, jen není aktivní.
Tak jestli to není u počítače stejné či podobné. Nebo jestli jen ten počítač součást palubní desky a s její výměnou by se toto zprovoznilo.... Nevěřím tomu, že moto bez počítače nezná aktualní spotřebu paliva, průměrnou rychlost a tak.... Jen ji podle mě nezobrazuje.
Dík
Upravil maser dne 08.11.2010 16:13
To právě nevím....
Ukazuje hodiny a pak Trip I a Trip II a celkový počet najetých km.
Ale umí hlásit, když je třeba prasklá žárovka a podobné varovné hlášky, tak si myslím, že LCD v palubce bude pro všechny modely stejné. Jde o to, kde jednotka počítače je - jestli je to součást LCD v palubní desce (palubka) nebo je to někde jinde na mašině.
Momentálně jen v mobilu, když jsem si fotil, kolik je najeto km. Ale není problém ji vyfotit foťákem. Ale je to klasika - ale už ta s lepší grafikou - s lomenou čárou a s dílky na palivo a teplotu všemi stejnými, malými. Motorka je z 04/2006.
No, já mám 2008 bez počítače, a bylo mi řečeno panem mechanikem, který mi maže servisní záznamy, že to prostě nejde doinstalovat, ani nijak zprovoznit.