Máte někdo radu a nebo tip na tvarové úpravy a případně někoho, kdo by to zvládl,sedla spolujezdce? Po včerejšku mě bolí stehna, jak jsem držel velitelku i sebe. Chtělo by to sedlo, po kterém by neklouzala a to nejen změnou povrchu, ale jak jsem tak koukal, i tvaru. Oba nejsme nejmenší a co hůř, ani nejmladší, takže pohodlí je i tak trochu nutnost. Díky za rady.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Dík, jdu to nastudovat Poslal jsem mu mejla.
Upravil Medik dne 15.11.2010 11:23
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
jt napsal:
Budu řešit stejnej problém.Nevím jestli by žena snesla s origo sedlem 800 km denně.Pak nám to ukaž.Mě by se líbil Corbin.
A nebo už něco pořádnýho,kvůli pohodlí.
To křeslo by bylo dost nepohodlné při vystupování a nastupování a navíc mám vzadu kufr Ale ten Corbin mě zaujal.Tedy bez opěrátka. Máš k tomu více informací než obrázek? A nebo více obrázků? Prostě inspirace pro "obšlehnutí". Řeším standardní problém : Potřeba / cena.
Upravil Medik dne 15.11.2010 14:48
Je to z USA,takže asi jen pro inspiraci.Ty opěrky se dají sundat.
Tohle má i vyhřívání.Takže pro vás starší ideální.(tedy i pro mě) http://www.corbin...heat.shtml
jt napsal:
Je to z USA,takže asi jen pro inspiraci.Ty opěrky se dají sundat.
Tohle má i vyhřívání.Takže pro vás starší ideální.(tedy i pro mě) http://www.corbin...heat.shtml
Díky. Vyhřívání netřeba, zadel si to zahřeje sama, ale ty ceny jsou jak od BMW a to jsem koukal jenom na sedlo. Nicméně, inspirace dobrá.
No jo, ale nic podrobnějšího Na dotaz rusell vyběhne spousta odkazů na hyeny. Ale i tak díky za inspiraci.
Máte někdo zkušenosti s touto firmou? http://ddtcustoms...ntakt.html
Upravil Medik dne 15.11.2010 21:00
DD tuning můžu vřele doporučit (a myslím i spousta mých známých, kteří si u nich nechali sedlo přešít - např. allroad, Milosch....). Měl jsem od nich přešitá sedla na R1200GSA - výborná práce. Budu tam během zimy dávat sedla z nynější motorky.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tak, tak! DD tuning doporučuju, perfektní práce a přístup. Mimo sezonu dodací lhůty cca 6-ti týdnů a cena za obě sedla někde kolem 3000,-. Když budu mít cestu do Prahy, tak ti můžu vzít moje sedla s sebou a vyzkoušíš si je i s velitelkou
Taky je můžu doporučit. Přešíval mi sedlo na Hondu Varadero a je super! Vzhled i kvalita. Dobrá domluva a bezkonkurenční cena. Na motorce pak šlo v zátahu ujet mnohem víc km, zež na originále.
TAZY přiložený následující obrázek:
Milosch napsal:
Tak, tak! DD tuning doporučuju, perfektní práce a přístup. Mimo sezonu dodací lhůty cca 6-ti týdnů a cena za obě sedla někde kolem 3000,-. Když budu mít cestu do Prahy, tak ti můžu vzít moje sedla s sebou a vyzkoušíš si je i s velitelkou
Díky za nabídku, třeba se zjara někde potkáme. Akorát včera jsem totiž uložil Bobše do Inveltu do března, tak nemám testovací stroj. Zatím dle reakcí to vypadá, že kontaktuji ten DD tuning. Já jsem se sedlem spokojený (relativně - po cca 150-200km už víc stojím než sedím), ale ženskou mám pořád navalenou na zádech a to je dřina pro oba, tak bych chtěl hlavně přešít nějak zadní sedlo, aby neklouzala a bylo pohodlnější.Přes léto to tolik nevadilo, ale v neděli, když byla nabalená i vložkama to stálo za prd. Mě by se hodilo ho drobet zvýšit, ale mám potíže při slézání a sedlo podřené od boty už teď. Klouby už nejsou co dříve
Ještě jednou díky za linky a inspiraci.
Jarda napsal:
A co kdybys ji jednou svez střízlivou?
Vole Byla nabalená a navalená ale na mě Bo kdyby byla navalená po obědě, tak mám lajnu na hrbu a salát za límcem i po té výborné svíčkové pod Křivoklátem
Upravil Medik dne 16.11.2010 14:24