čavte, chcem už konečne kupiť alarm na 1150 a vybral som si predbežne tento GT 971, ale mam otázku hlavne na tých, ktorý ho majú na moto.
potrebujem vedieť, či sa alarm aktivuje sám po vybratí klúča alebo iba aktiváciou pomocou dialkového, a nahodou ak ho má niekto na 1150 s abs, kde ho má namontovaný, aby som nemusel týžden hladať pozíciu.
Zatial vďaka
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw
Čao, mam na svojí moto taky alarm od GT, aktivuje se určitě dálkovým ovladačem. Schovanej ho mam někde pod nádrží. Motorku mam ale 1200 GSA
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
mne ide hlavne o to, aby sa nespušťal sám, pretože taký som už mal a po týždni som ho vytrhol ! tento má písané na niektorých stránkach, že sa spúšta aj sám, takže si to potrebujem ujasniť
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw
mám ho na 1150,pokud zamkneš řidítka,aktivuje se imobilizér,pak musíš ovladačem pustit alarm.
mám někde i zvláštní ovladač,který funguje tak že nemusíš nic mačkat,stačí se jen vzdálit od motorky
zapojení mi dělal borec co to dováží do čr,celkem to bylo dost složité
GT-čko mám 3 roky
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
mám ho na 1150,pokud zamkneš řidítka,aktivuje se imobilizér,pak musíš ovladačem pustit alarm.
mám někde i zvláštní ovladač,který funguje tak že nemusíš nic mačkat,stačí se jen vzdálit od motorky
GT-čko mám 3 roky
ten imobilizér je v poho, hlavne že to nezačne vrieskať kým otvorím topcase.
a nahodou to umietnenie alebo fotečka pouhá :-)
Upravil tomukur dne 23.11.2010 13:09
tomukur napsal:
mne ide hlavne o to, aby sa nespušťal sám, pretože taký som už mal a po týždni som ho vytrhol ! tento má písané na niektorých stránkach, že sa spúšta aj sám, takže si to potrebujem ujasniť
Tenhle alarm ma funkci zvanou "panic", teda asi to nema byt panic ale panika. Jsi schopnej na dalku alarm spustit tak, ze se chova stejne jako by to zrovna nekdo kradl. Jestli tim nemysleli tohle.
tomukur napsal:
Tenhle alarm ma funkci zvanou "panic", teda asi to nema byt panic ale panika. Jsi schopnej na dalku alarm spustit tak, ze se chova stejne jako by to zrovna nekdo kradl. Jestli tim nemysleli tohle.
by som to uviedol na pravu mieru, predchádzajúci alarm mal ****nú funkciu autoaktivácie, takže kým som vytiahol klúč zo spínačky a prešiel ku kufru alebo som chcel ešte posunúť moto alarm sa počas tejto doby aktivoval a nasledne žačal vrieskať jak keby som si kradol vlastnú motorku, preto hladam alarm ktorý budem ovládať čisto iba sposobom vypnúť/zapnúť a žiadne iniciatívne akcie (určite dobre myslené ale na h . . . ) od elektroniky alarmu. preto zistujem realne poznatky. dufam že som to napisal aspoň trochu pochopitelne a nebudete mat z toho guláš
já jsem GT namontoval do motorky, za 2 měsíce zdechnul, a od tý doby už ho nechci ani vidět.. - moje zkušenost.. a po této zkušenosti a několika dalších už nikde žádnej alarm nemám a mám po starostech.. Zabezpečení řeším jen GPS s aktivním pohybovým čidlem.
bystricke napsal:
GT-čko mám 3 roky
ten imobilizér je v poho, hlavne že to nezačne vrieskať kým otvorím topcase.
a nahodou to umietnenie alebo fotečka pouhá :-)
záleží jak to máš naladěný,citlivost,myslím,že se to dá nastavit
GT alarm používám cca 7 rokem a neměl jsem stím problém,GT 971 mám 3 rokem a zatím fachčí bez problémů
tomukur napsal:
na dálkovém ovladači máš tlačítko na spuštění poplachu napřímo,ale to nepoužívámjinak si nevzpomínám,že by se mi jen tak spustil alarm,stím nemám problém,ale stát se může cokoliv
jak už jsem jednou psal,zapojoval mi to ten kluk co ty alarmy dováží a u obou motorek věděl naprosto přesně co kde a jak,možná proto stím pak nejsou problémy
1) GT971 se v základní konfiguraci dodává s dvěma obyč ovladači a aktivuje se pouze ovladačem buď stiskem nebo přiložením kterminálu
2) tento alarm má i možnost aktivace funkce pro automatickou aktivaci nebo deaktivaci. K tomu je ale potřeba dokoupit speciální ovladač do kapsy, a tuto funkci zapnout v nastavení. Pak dojde k zapnutí alarmu vždy když se ten specielní ovladač vzdálí od motorky a k deaktivaci při přiblížení.
takže pokud tě to automatické zapínání štve tak to není u gt971 věc povinná funguje pouze na výslovné přání majitele.
Co se místa týče alarm se na 12-ce vejde na místo originál BMW alarmu a dá se připojit částečně k origo elektrice, něco musíš natáhnout zvlášť - specielně připojení blinkrů protoče originál alarm je CAN-bus a používá ke spínaní blinkrů ŘJ motorky. U 1150 to bude asi jednoduší jen nevím kde mám 1150 místo pro originál dal bych to tam.
no dobre tak idem volať ujovi do gt arlarm.cz tam ho maju za 3500čk/141€, keby ste vedeli o lepšej cene kludne napíšte
práve preto som chcel vidiet nejaké fotky umiestnenia lebo sa obavam že ked mame obidvaja abs tak tam moc miesta nezostáva, ten alarm pred tým som narval do poistkovej skrinky