Pánové prosil bych vás co máte zkušenost s tímto ročníkem koukněte na tento inz. kamoš o to má zájem,byli jsme na to podívat,nevypadá vůbec špatně co se týká brzd,řetězovky atp. pohled člověka co tento r.vlastní nebo vlastnil bude o něco fundovanější mám na mysli třeba odstín laků a jiné detaily které jako majitel 2005ky tak dalece neznám.Ten stav km je diskutabilní no ale jde o stav moto.Dík za názoryhttp://www.tipmot...dakar.html A ještě co u tohoto ročníku obnáší otevření výkonu z 25kw na normál,četl jsem sice to vlákno tu na foru ale není tam jasné který tip to má jak,tak jestli někdo víte?
Upravil kim dne 17.12.2010 16:45
myslím že cena je vyvolávací t.j. k dohodě, a ročník lepčí, výkon plný :-)
Upravil vlada-adv dne 17.12.2010 17:16
R1200GSA>>KTM 990 LC8 ABS-R>>KTM1290SA-R
tohle je ta starší (bez čiré optiky) tam je to otevření horší vtom že musíš mít druhej doraz. já mám 2004 a tam už stačí ten doraz jen hodit pryč...
a určitě mu to lehlo má matny plexi a nos není v barvě (teda že nemá polepy), a kryty rukou taky nejsou origoš.
Upravil lako dne 17.12.2010 18:08
Over than 250k km on BMW GS bikes
Lako to plexi co tam bylo je prej čirý a nízký (prej to v DE jezdila baba tak asi sníženo ,toto matný tam dodal bazarista;a co myslíš tím nosem ten zobák? co tam má bejt za polepy?
aha sorry, myslim zobák já si to splet s 04+ tady na tom žádny polepy nejsou...
ale stím snížením, zdá se mi že tam je sedlo snížený.. ale možná to je jen blbě vyfoceny..
Upravil lako dne 17.12.2010 18:25
Over than 250k km on BMW GS bikes
kámo todle chce projet. esteticky pěknej kousek, km až neuvěřitelné(jsem pesimista) cena řekl bych dobrá vzhledem k optickému stavu. jenže se může stát že na to sedneš a v první zatáčce se prokleješ do třetího kolene vrátíš to a šupem pomažeš domu
Tančící Havran