Tuším, že se asi jedná o první vrstvu - Norský Devold ???
Používám několik let na zimu a hlavně na lyže.
Měl jsem Moiru, Craft a skončil jsem u Devold.
Zatím jediné hadry, které i když jsou mokré, tak hřejou. A hlavně nekoušou, nevěřil jsem, protože jsou z vlny a já vlnu nesnáším, protože mně vždycky žrala. Je třeba vyzkoušet, nejsou levné...
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Devold sérii fire používám 2 roky, na moto i na sport, jak spodky tak trika krátké i dlouhé rukávy a zatím nemá konkurenci.Předchozí používané termo moira, TT termo a td.Nakonec některé soupravy devold jsou schváleny jako termo pod zásahové oděvy základních složek IZS ČR.Pravdou je že za kvalitu se platí.
No právě, že za kvalitu se má platit. Vloni jsem to dal manželce pod strom, letos ona mě. V podzimní bundě mám na spodku devold a jedno triko... kráčím si dnes spokojeně v -7 a přemýšlím, zda to TT compaňero funguje
ke spokojenosti jako Devold, tak bych se ty prachy nebál dát i když je to 2 a půl násobek příjmu mojích bankovek
všude dobře.....doma GSA
Používal jsem moiru,ale když jsem se zpotil kousalo to a hlavně zapáchalo.koupil jsem Devold a naprostá spokojenost i když se zpotíš tak nesmrdíš a je to příjemné na tělo merino ovčí vlna je super.S ničím jiným už jsem neexperimentoval
mam trika s krátkým rukávem Devold (multisport, breeze) v létě na vycházky do hor, v zimě jako spodní vrstvu na běžky - posud jsem nenosil nic lepšího.
Teď jsem si koupil trika s dlouhým rukávem Icebreaker a RedRam (to je Icebreaker šitý v číně) a zítra to jdu vyzkoušet
IvoM napsal:
Hele, Pepanek1150, a co jsi nám chtěl ukázat? Odkaz nebo fotku manželky v Devold spodním prádle?
nic jsem nechtěl ukázat, jen jsem se ptal na zkušenosti, neboť sám jsem nadšenej jak to maká proti moiře. Manželku by jsme mi očuměli
všude dobře.....doma GSA
Zavolej mu!Urcite ti udela cenu.On sem ted moc pravidelne nechodi,protoze stavi.Tel.774413136
Upravil vevis dne 26.12.2010 17:56
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vevis....Aldo? nebo Alda? (Alda je tuším z Rumburka nebo z kama) ....já jen abych nevolal "do uzenin že chcu 4 kg mrkve a 10 kg celeru)
...protože podle těch ohlasů co se tu sešly, do teho idu take...tatovi se to fest zamlouvá, takže budeme asi z krámu odjíždět jak vietnamci na tržnicu ...
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Ahojte chlapi, jelikož pracuji na stránkách a následném uvedení stránek na tento web, tak než bude hotovo se můžete kouknout na ceny třeba zde http://norskamoda..., sleva pro členy BUDE 10% a to platí i pro Moiru. Jináč na stránkách by mělo být i zboží potřebné na cestování kolmo, moto. Jen doufám, že budou brzy hotovy. Vevisovi a Xavierovi děkuji, že si vzpomněli
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
pani este lepsie ako devold je icebreker je to 100 percentna merino vlna lepsie od toho nie je hreje to ked to je aj mokre a je to super mam s toho komplet vsetko a pouzivam to stale na sebe dalsia vyhoda je ze ho clovek moze nosit aj tyzden a nesmrdi kuknite a uvidite je to 100 percentne lepsie ako dewold