http://www.metalmule.com/luggage-systems/ Celkem dosti pevne kufry,mam od nich top box a jsem spokojen jak s pevnosti tak s vodeodolnosti.Tak kdyby chtel nekdo mrknout tak zde je odkaz
BMW GS 1200 adventure
Chlapy ty madla nemlati je v nich nejaka asi pruzinka nebo tak neco, a jinak celkem dobrej patent to uchyceni kufru k ramum. Fakt dost vydrzej a nater je take dost odolnej proti oderu
BMW GS 1200 adventure
MARCO napsal:
to itchy: Zdar,jaká tam je prosímtě pořizovací cena??
Je to na tech strankach,ale ja ten muj uz koupil i s motorkou.No a kdyz jsem se dival kolik stoji ten top box tak tam byla cena nejakejch 450liber coz se mi zdalo celkem ranec
BMW GS 1200 adventure
Bystřo, možná námět na nové vychytávky... To ucho nahoře na přenášení není špatný nápad...
Víko na pantech bych ale nechtěl...
znám ty kufry,zkus si do kufru který s pukama váží cca 5,5 kg dát ještě 15 kg nákladu,zavři ho,chyť ho jednou rukou z vrchu a zkus se sním projít
nevím jak vy,ale já top nesundávám vůbec,bočáky taky ne,když sem byl v Gapa,z bočáků sem vytáhl tašky a šel sem snima pohodlně 500 m ke stanu,kufry sem nechal na motorce zamčené a blbosti které sem nepotřeboval sem nechal v kufrech
zkrátka,mě v dešti do kufru nezatíká,proto je můžu vklidu nechat na motorce
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Bystřo, možná námět na nové vychytávky... To ucho nahoře na přenášení není špatný nápad...
Víko na pantech bych ale nechtěl...
znám ty kufry,zkus si do kufru který s pukama váží cca 5,5 kg dát ještě 15 kg nákladu,zavři ho,chyť ho jednou rukou z vrchu a zkus se sním projít
nevím jak vy,ale já top nesundávám vůbec,bočáky taky ne,když sem byl v Gapa,z bočáků sem vytáhl tašky a šel sem snima pohodlně 500 m ke stanu,kufry sem nechal na motorce zamčené a blbosti které sem nepotřeboval sem nechal v kufrech
zkrátka,mě v dešti do kufru nezatíká,proto je můžu vklidu nechat na motorce
Souhlas. To madlo by tam bylo dobré tam na přenášení prázdného kufru. Ani na nandání na motorku ho nevyužiješ, pač pokud máš puky, musíš stejně sundat víko.
A co se týče tech kufrů, vypadají jako předělané bedny od samopalů s klavírovým pantem...a za cenu 450GBP (víc než 13 000Kč) pouze za topcase...co k tomu víc říct...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Ty kufry zase tak strašlivý nejsou - až na ten klavírák. Kdybych si tam chtěl nechat dát pant, tak ho dám i z praktického hlediska (otevírání a přístup k věcem) směrem k motorce a ne ven. Nebo ještě lépe na čelo místo na bok. Jak do takovéhoto kufru majitel leze je mi záhadou...
Ucho na víku ale nepovažuji za zbytečný dopněk. Procházet se s nimi fakt nehodlám, ale třeba i kvůli hornímu lemu dovnitř u BEGRů (o účelnosti nediskutuji, jako zpevnění je to super...) netahám tašky ven a do stanu si odnesu sundané kufry i s obsahem a používám je potom i na sezení či jako stolek. A právě při tom je tahám za horní oka. To zase není bůhvíjak pohodlné a ucho by mi vyhovovalo víc...
Upravil radosek dne 02.01.2011 16:32
Madlo má jistě i svá pozitiva...ale těch negativ je myslím asi víc....ikdyž je to na osobním pohledu každého soudruha...horní lem dovnitř má i BigHusky, Trax...a pokud tu tašku nemáš narvanou k prasknutí, myslím, že jde vyndat v pohodě...osobní zkušenost nemám, ale jak jsem různě pročítal fora a testy atd...tak si na tuhle vlastnost nikdo nestěžoval...
Podobně to mají vyřešené i Trax...