Kluci,
mám ještě jeden dotaz, je toto správné uchycení uzamykatelné plotny na Topcase ZEGA?
Ptám se protože se mi to hrozně klepe na sebemenším hrbolu a mám strach že to brzy upadne. To malý plastový žebrování odspodu mám lehce naprasklý takže to už "pracuje". Pokud je toto doporučeno od TT tak si myslím, že to není ideální.
Nenakládám tam nic těžkýho, většinou jen nepromoky, fleesku, náhradní ponožky a rukavice, jen takový lehký hadry, takže to snad neupadne ale kdybych tam potřeboval hodit něco těžšího tak by to upadlo hned.
Vy jste to nějak řešili nebo taky prostě nenakládáte nic těžkýho a modlíte se aby to neupadlo?
Díky za případný tip jak to vyztužit a mít klid,
Miki
Miki242 přiložený následující obrázek:
aha...na něco jsem přišel... tak jsem koukal do návodu pro ten Topcase Halterung a koukám, že mi tam chybí ten spodní díl který se namontuje namísto toho originálního plastu... to tam předešlý majitel z nějakého důvodu nenainstaloval... poptám se v TT jestli mi to prodají solo... snad se tím ty vibrace vyřeší a ikdyž naložím řeba 10kg tak to neupadne.
Kdybyste měli ještě jiný nápad tak mi dejte prosím vědět.
Čau chlapi,
tak dnes mi obchodníci z TT sdělili něco ve smyslu ať nevymýšlím kaviny a koupím celej novej držák, že prý ta polovina co mi chybí bude dražší než celej novej...business je business No, po pravdě si raději neco vyrobím. Když by přišli s cenou třeba do 2tis. za ten spodek bez spojováku tak to beru... no nic, obchod nebude.
Pokud máte někdo nápad, případně byste mi byl ochotný ten spodek za úplatu půjčit, nechám si to udělat a bude mě to stát čtvrtinu.
Díky moc kluci za případnou radu nebo zápůjčku, přijedu kamkoliv, hodně cestuju po ČR.
Mějte se fajn,
Miki
Upravil Miki242 dne 10.01.2011 20:45
XT660Z Tenere, Yamaha YZF 250 http://www.utekzd...