Budu měnit blinkry na 1100GS,páč tam jsou neorigo pouze na 10W a járovky se teplem zatavily.Nedával někdo z vás jiné blikače.Vaše zkušenosti.
Svítí blikače s bílým sklem víc než s oranžovým?
Výhody LED blikačů?
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
Já mám LED blikače nevím od jakého výrobe,protože už tam byly,když jsem GS kupoval. Tipnul bych je na Wunderlich,protože minulý majitel dokoupil pár věcí od stejné firmy. Zkušenosti jen pozitivní. Svítí jako prase a jsou vidět i proti slunci. Takže vřele doporučuju.
[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
Taky muzu diodovy vrele doporucit, svitej jako prase. Jen je potreba k nim soupnout nejakej "spotrebic", maj hrozne malej odber a prerusovac neprerusuje.
Alda napsal:
Taky muzu diodovy vrele doporucit, svitej jako prase. Jen je potreba k nim soupnout nejakej "spotrebic", maj hrozne malej odber a prerusovac neprerusuje.
Záleží na typu. Některý mají už v sobě odpor,který zařídí,že se pro přerušovač tváří jako obyč. se žárovkou. A k některým se ten odpor musí přidat. Prodává se to samostatně už ve smršťovačce i s kabelama a konektorama.
V Bikers Crownu se mě líbí jedny LED blikče.Homologované,pár za 745kč.A jak píše přede mnou BIGR některé mají odpor v blikači a k jinému se musí dokoupit.Teď jsem volal do BC do Chlumce a tam mě řekl prodejce že tento typ blikače má odpor integrovaný v blikači,ale že mají jen dva kusy.Volám tedy do Prahy a zde mě borkyně tvrdila že tento typ integrovaný odpor v blikači nemá.Tak teď co.
abbe napsal:
V Bikers Crownu se mě líbí jedny LED blikče.Homologované,pár za 745kč.A jak píše přede mnou BIGR některé mají odpor v blikači a k jinému se musí dokoupit.Teď jsem volal do BC do Chlumce a tam mě řekl prodejce že tento typ blikače má odpor integrovaný v blikači,ale že mají jen dva kusy.Volám tedy do Prahy a zde mě borkyně tvrdila že tento typ integrovaný odpor v blikači nemá.Tak teď co.
Jak to máš daleko do BC?
Já pojedu kolo toho pražského bud v pondělí, nebo v úterý,tak se ti tam můžu stavit kouknout. Když budu vědět co přesně chceš za typ.
Jsou to tyhle? http://www.bikers...t3301.html
Upravil BIGR dne 02.03.2008 14:51
Je to ten typ blikačů.Když to zjistíš bude dobře,ale když ti to nevyjde,nic se neděje.Ještě nejsem pevně rozhodnut.Chápu to dobře,že když namontuju LED blikače s odporama,už nemusím nic jiného řešit a bude to O.K.Mám 1100 GS
http://www.karf.w...inkry.htmlTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
http://www.yacomi...-4226.html Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
abbe napsal:
Je to ten typ blikačů.Když to zjistíš bude dobře,ale když ti to nevyjde,nic se neděje.Ještě nejsem pevně rozhodnut.Chápu to dobře,že když namontuju LED blikače s odporama,už nemusím nic jiného řešit a bude to O.K.Mám 1100 GS
Jo přesně tak. A když budou bez odporů,tak tam vrazíš to co sem dal zmijon.
to je vychytavka Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Ty bejku,kdes to sehnal?To je tvoje osobní?
To je škoda,že jsem byl na přežití jen krátce.Předávat si nápady a vychytávky to je vono.Taky jsem chtěl jednu vychytávku na vaření na přežití ukázat,ale zapoměl jsem ji doma.
Tak jsem se dneska stavil v tom BikersCrownu. Předvedli docela pěknou ukázku neschopnosti.
Tak zaprvé nevěděli,jestli ještě maji ty blinkry skladem.
Za druhé jsem musel počkat na odborníka přes blinkry aby mi řekl,jestli už maji v sobě odpor,nebo ne. No a když jsem, se dočkal odborníka a po delším pobíhání po prodejně mezi pultem a stojany,kde jsme je hledali mi bylo řečeno,že už asi nejsou. A budou až po výstavě(to bych jediný pochopil,protože my když máme výstavu,tak nefungujeme tři neděle).Našli jsme je v papírovém katalogu,kde zase měli jinou cenu než na webu. Navíc jsem se dozvěděl,že jsou NEHOMOLOGOVANÉ i když na webu jasně píšou HOMOLOGOVANÉ. Jo a na dotaz jestli teda maji v sobě už ten odpor mi bylo řečeno,že je to na ně moc technickej dotaz a nevědi,jak to ani zjistit... )
Takže podruhé NAKUPUJTE U ODBORNÍKŮ. Já dospěl opět k přesvědčení,že tam bych si nic nekoupil,protrože tohle je teda síla.
Když to srovnám s kámošem,co má krámek s motorkářským oblečením,doplňky a díly,tak je to jinej svět. Tohle se nedá srovnávat s nákupem u někoho,kdo ví co prodává a umí odborně poradit.
Takže SORRY ,ale s tímhle ti asi už víc nepomůžu.
BIGR napsal:
Tak jsem se dneska stavil v tom BikersCrownu. Předvedli docela pěknou ukázku neschopnosti.
Tak zaprvé nevěděli,jestli ještě maji ty blinkry skladem.
Za druhé jsem musel počkat na odborníka přes blinkry aby mi řekl,jestli už maji v sobě odpor,nebo ne. No a když jsem, se dočkal odborníka a po delším pobíhání po prodejně mezi pultem a stojany,kde jsme je hledali mi bylo řečeno,že už asi nejsou. A budou až po výstavě(to bych jediný pochopil,protože my když máme výstavu,tak nefungujeme tři neděle).Našli jsme je v papírovém katalogu,kde zase měli jinou cenu než na webu. Navíc jsem se dozvěděl,že jsou NEHOMOLOGOVANÉ i když na webu jasně píšou HOMOLOGOVANÉ. Jo a na dotaz jestli teda maji v sobě už ten odpor mi bylo řečeno,že je to na ně moc technickej dotaz a nevědi,jak to ani zjistit... )
Takže podruhé NAKUPUJTE U ODBORNÍKŮ. Já dospěl opět k přesvědčení,že tam bych si nic nekoupil,protrože tohle je teda síla.
no tak já s kámošem máme stejnou skušenost z Bikersem a už sme taky řikali že tam nikdy nepujdem,je to opravdu jeden z nejhorších motokrámů,prodavači rychlí jak lavina medu
Když to srovnám s kámošem,co má krámek s motorkářským oblečením,doplňky a díly,tak je to jinej svět. Tohle se nedá srovnávat s nákupem u někoho,kdo ví co prodává a umí odborně poradit.
Takže SORRY ,ale s tímhle ti asi už víc nepomůžu.
ja len dodam ze LED maju este tu vyhodu ze zdaleka nie su take citlive na otrasy ako vlakno v obyckovej ziarovke
nevyhoda je to ze svetlo z obycajnej ziarovky sa rozptyluje rovnomerne do vsetkych smerov kym svetlo z diody by sa dalo s prizmurenymi ocami charakterizovat aj ako bodove... ale myslim ze pri smerovkach to nie je ziaden handycap
To už z "nás" musí být v tom "BC" pěkně hotový - každej den jim tam zavolá několik lidí jestli mají ty blinkry a estli jako maj integrovaný odpor a jestli jsou homoušologovatelný na bike.... Dobře jim tak - alespoň se taky něco naučí!!!
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz