Zdar,pujcil by mi nekdo ochotny z ustec.kraje centralni stojan na Dakara na par dni,abych mel vzor,podle ktereho si ho vyrobit?Cestne a v poradku vratim,mozno i mensi odmena :-)
Dekuji ...
Upravil Patrik68Dux dne 29.01.2011 15:37
Pujcil by nekdo z UL kraje central.stojan z Dakara pro okopirovani?
Přidané 30.01.2011 19:21
já koupil stojan na gs a prodloužil ho. To mi příde nejjednodušší. Ten nákres je možná na obyč gs, nejsem si ted jistej. Chce to z meřit.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Přidané 30.01.2011 20:57
Az to budu mit svyho Dakara doma(jedu si pro nej pristi tyden) tak to premerim,zda tato delka bude dostatecna...Jinak pokud tady v praci najdu vhodnej matros-hlavne roury vhodnyho prumeru,tak po otestovani 1.kusu nevylucuju vyrobu na kseft-casu mam v praci dost a zda se to jednoduchy ...Uvazuju i o vyrobe padaciho ramu na motor a prsicka kolem falesny nadrze.Akorat nevim,kde vzit vhodnou pruzinu na ten central.Nejde jen o dylku,musi mit spravnou tvrdost....
Pokud sem nekdo hodi par detailnejsich fotek centralu-nejlip z ruznych uhlu pohledu primo z masiny,budu vdecnej ...
Přidané 30.01.2011 21:06
Az to budu mit svyho Dakara doma(jedu si pro nej pristi tyden) tak to premerim,zda tato delka bude dostatecna...Jinak pokud tady v praci najdu vhodnej matros-hlavne roury vhodnyho prumeru,tak po otestovani 1.kusu nevylucuju vyrobu na kseft-casu mam v praci dost a zda se to jednoduchy ...Uvazuju i o vyrobe padaciho ramu na motor a prsicka kolem falesny nadrze.Akorat nevim,kde vzit vhodnou pruzinu na ten central.Nejde jen o dylku,musi mit spravnou tvrdost....
Pokud sem nekdo hodi par detailnejsich fotek centralu-nejlip z ruznych uhlu pohledu primo z masiny,budu vdecnej ...
Přidané 30.01.2011 22:10
No jo,zkusim to pak ...
Mozna se vrhnu i na vyrobu loga Touareg-viz ma jina diskuze,u prizulky v praci by mi to vyrezali na cnc ...
Budu velkovyrobce centralu a privesku na krk :-) Koupi Dakara se zadluzim u nasich(30litru)tak pak tu najdes inzerat na vyrobu centralu a privesku na krk :-)
No,uvidime,jak ten central pujde,ale oproti tomu,co jsem mel na Honde to vypada fakt easy :-)