po vymene katalyzatora za Y zvod sa mi skaredo rozkolisali otacky
uz ma matalo ze sa niekde sekla lambda a preto to ide divne
do motora som dal nove brisky takze som nepredpokladal ze by to mohlo byt svieckami ale este predtym nez som zacal riesit lambdu som skusil nahodit stare Platinové Boschky a moto okamzite sla ako omega
kdesi som cital ze si boxer od bmw velmi dobre rozumie s briskami zial moja skusenost bola presne opacna.. obe sviecky som vytiahol hrozne cierne
motor doslova vynechaval a otacky kolisali o 300 a to boli prosim pekne fungel nove trojohniskove brisky
kto z vas ma v motorke brisky a ake mate s nimi skusenosti?
Loni jsem se koupil před cestou do Rumunska jako náhradní, nedalo mi to a nasadil jsem je. Výsledek mě překvapil. Lepší volnoběh, v létě studené starty bez sytiče, za jízdy nepozoruji žádný rozdíl mezi boženkami, které jsem tam měl předtím.
Takže mě příjemně překvapili, v práci jsme je už dávno přestali dávat do aut, protože byli jenom problémy.
Brisky jsem hóóódně nasranej (a to je slabý slovo) zahodil v Bosně po najetí cca 6000km - málem jsem ráno při startování vyšťavil baterku. Namontoval jsem rezervní starý NGK minimálně s 20000km a chytla na brnk. Můj názor - Brisk už nikdy více.
Mám "Y" a remus, KN filtr: zkoušel jsem Brisky, NGK obyč i NGK iridium a rozdíl jsem nepociťoval. Možná zkusím Denso a Bosch. Jaky je, prosím, jejich přesny označeni?
Brisky jsem shodou okolností namontoval teď v neděli a zatím mám pocit že motor je ve spodních otáčkách jako by sametovější a má hladší chod.Volnoběh je pravda trochu rozkolísaný (přesně jak píše raptor),ale zatím převažuje dobrý pocit z lepšícho chodu motoru v záběru z nízkých otáček.Pro jistotu ale vozím rezervní svíčky v nářadí
Pro doplnění dodám že mám "Y" svod,origo koncovku a BMC filtr.
pavelgs moj volnobeh nebol trochu rozkolisany, pri 4 dielikoch teploty oleja ta motorka mala obcas tendenciu skapat lebo to vynechavalo
teraz s boshkami to ide uplne rovnomerne
desperado nie moje brisky boli 3 ohniskove
tie premium by som kludne skusil pokial by niekto z vas mal s nimi dobre skusenosti
Raptor: Pozor!Né +- 300.To by bylo rozmezí 600 ot Rozmezí 300 ot je +- 150
Edit:Hele já neřeším jestli volnoběh trochu kolísá,protože na volnoběh nejezdím.Zajímá mě chování za jízdy a tady zatím převažují pozitiva.Uvidíme jak se budou projevovat s přibývajícími kilometry.
Upravil pavelgs dne 03.03.2008 22:19
desperado napsal:
chtel bych koupit :Brisk DOR 14 LGS http://www.schrem...age758.htm
jsou to ty, ktere jste odsoudili? Dekuji za radu, pomuze mi to v rozhodovani.
Jo, jsou to přesně tyto. Po namontování jsem měl taky pocit, že je to trochu lepší odspodu. Postupem času se to začalo zhoršovat - hlavně starty.
desperado napsal:
chtel bych koupit :Brisk DOR 14 LGS http://www.schrem...age758.htm
jsou to ty, ktere jste odsoudili? Dekuji za radu, pomuze mi to v rozhodovani.
Mám je a předtim jsem měl NGK a nevidim v tom rozdíl, startuje to i za mrazu a jezdí to furt jako ďábel
http://www.tuning...-106kw.htmTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“