PALACINKA napsal:
Kde koupím doplňky na gs, konkrétně kde koupit brzdičky předek 2x a zadek 1x.?
Díky všem za odpověď .
Řekl bych,že destičky koupíš všude,kde prodávají doplňky na motorky,oleje,filtry a náhradní díly. Tedy jestli nechceš jít přímo do zastoupení BMW. Kde je budou mít 100% taky,ale asi dvakrát dražší.Nevím jak je to v tvém regionu,ale to ti určitě poradí někdo od vás.
Brzdičky = brzdový destičky?
Seženeš je v běžných autodílech.
Nedávno kupoval kamarád díly na BMW v prodejně specializované na Volvo a děsně si chválil,že sehnal vzducháč i oleják za 250kč, ale už si nepamatuju výrobce filtrů. Přecijenom je BMW především automobilka, čili spotřební díly lze objednat v autodílech i na motorku.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jo já vim, že to je takhle myšlený. Jen se vždy musím smát, protože brzdičky jsou v synchronu v převodovce a když přijede zákazník s tim, že chce vyměnit brzdičky, tak mu rozhrabeš převodovku a to se pak bude divit. A von chtěl jen brzdit
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli napsal:
Jo já vim, že to je takhle myšlený. Jen se vždy musím smát, protože brzdičky jsou v synchronu v převodovce a když přijede zákazník s tim, že chce vyměnit brzdičky, tak mu rozhrabeš převodovku a to se pak bude divit. A von chtěl jen brzdit
Taky mě brzdičky překvapili, ale vhledem k tomu, že je má Palacinka takhle pěkně spočítané a ještě vzdau i vpředu, usoudil jsem, že jde o desky.
( Brzdičky by byl i roztomilej termín pro děti v "jedličkárně". )
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /