Uvital bych nejake koniky navic.
V USA ji cipli na 160PS... to uz muze byt zajimave :-)
Mate pls. nekdo nejake konkretni zpravicky? (Pítrsi?)
Mam namysli minimalne o 20-30% nebo...? Asi i v rozumne relaci, pokud mozno ne na ukor snizeni zivotnosti o 95% apod... o cemz to mimojine defacto vzdy je, ze...
F800GS
Vjetrnik napsal:
Jasně....čipnout jde jednoduše...stačí dojet do BMW a říct "chci místo té mrdky S1000RR" a máš načipováno...
:D:D:D
ty vypadas dneska taky koukam nacipovane :P
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Na otázku mimo mísu....
Ano dají se optimalizovat křivky, ale 30% výkonu??? A nejlépe i krouťáku a v celém spektru otáček . Něčemu podobnýmu se můžeš přiblížit, když šáhneš i do motoru a odpověděl sis sám, bude to na úkor životnosti a ještě Tě to sežere za živa. A na konec upřímně, když pominu to, že by to chtělo v první řadě udělat něco s brzdama a podvozkem, tak na co vůbec u motorky tohoto typu víc výkonu?
Takže bych to spíš postavil tak, že jestli chceš něco co má 150 koní a sedí se na tom "jako na enduru", můžeš si koupit Multistradu.
Nebo začít tím, že změníš převodový poměry...
Upravil morabo dne 24.02.2011 11:44
Maiali nel Fango!
jofree napsal:
Mam namysli minimalne o 20-30% nebo...? Asi i v rozumne relaci, pokud mozno ne na ukor snizeni zivotnosti o 95% apod... o cemz to mimojine defacto vzdy je, ze...
prosim zmaz tuto fakt nezmyselnu a hlupu temu.
dakujem
no já taky nejsem příznivcem honění koníků nějakym chipem,
ale je fakt, že schalber, když ladil motorky na dakar, dostal ze starýho jednoválce F650GS skoro 100 koní. já měl možnost se projet na dakarský vezi s 80 koníky, rychlopal a ještě na 4-ku to jelo po zadním :-) vůbec se to nedalo uřídit
ale vsichni tady odpovidate tak, jak jsem si nepredstavoval
- jeden zcela ujete - mrdka co je to za slovo? mrdka je sam, proc pouziva tyto slova, nebo si mysli ze je jeho tezkopadne "****" 1200GS lepsi? To co je v terenu uplne v pasti? Jo uharbava.... to je tak vse..
- nekomu se zda vykonu dost.. oki, tak mu to zjevne staci - neberu mu to, ale receno na vasi urovni at je rad ze je rad
- druhy nevi proc... fajn, at se vubec se do threadu nepousti
- treti radi smazat....
clovek se zepta a takovato reakce? to je komunita, ktera miluje motorky?
tak kde je teda ten vzajemny respekt...., jsem tady novy a rovnou tady pocit nic - moc..
Porad bych zajimavy napad jak zvednout vykon uvital, chtel bych to zkusit, nic vic, nic mene, ne ovsem za kazdou cenu.
Myslite ze F800 u McNeila je bez uprav? (nezamenovat jak predvadi sedou F800GS).. ??? ani nahodou, poctete si lepe.
Nedelam zavery, tema je otevrene jeden den..., ale
Jak to udelat relativne slozite a draze vim taky. Podle reakci na prispevek Winga - vsechna cest, ze je tu nekdo kdo rozumi..... ale ostani toho vite zjevne pramalo .....
Jiz pred 20lety jsem jezdil a vymacknul z 125ky 44 koni v motokare. Klidne se zeptejte jak, udelam obdobny vyklad, ale na tri strany...
resume:
porad bych rad poprosil o reakci nekoho, kdo ma cenne info, a stale plati:
ne za kazdou cenu, jinymi slovy, kdyz nic tak nic, vubec se nic nedeje.... o nic nejde....
tos pekny pekny vecer, v ramci moznosti....
Joff
F800GS
Ale kdyby na tebe kazdy kaslal, tak te neupozornuje na chybu.
Uprimne receno.. to chipovani u 8GS je opravdu diskutabilni.
Mas motorku s vyjimecne povedenym motorem, OVSEM JEHOZ SILNA STRANKA JE PRUBEH TOCIVEHO MOMENTU + VYKONU A SPOTREBA.
Ve chvili, kdy tohle chipovanim zrasis, co ti zbyde?
To je jak kdybys mel moc krasnou ale ne extra vzdelanou babu a misto na vejsku bys ji poslal na plastiku...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jofree napsal:
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
milan enduroskola napsal:
no já taky nejsem příznivcem honění koníků nějakym chipem,
ale je fakt, že schalber, když ladil motorky na dakar, dostal ze starýho jednoválce F650GS skoro 100 koní. já měl možnost se projet na dakarský vezi s 80 koníky, rychlopal a ještě na 4-ku to jelo po zadním :-) vůbec se to nedalo uřídit
Znám kluka co připravuje motárdy na MS a z nového HSB 570 dostal 67hp na kole. Což proti 51hp je **** rozdíl. Ale 100 hp v atmosféře na jednohrnek 650ccm je nesmysl.. Malé géeso bude mít tak možná 43-45koní na kole a to je max.
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
pokud by někdo potřeboval, obnovil jsem po nějaké době spolupráci s expertem na bmw john gemi a ačkoli to někdy trvá a skřípe, fungujeme.
nabízí úpravu 800, palivová mapa na vaši konfiguraci motorky.
řeší to hlavně otevřené výfuky, sání atp. mapy jsou i pro vysokokompresní písty atd.
u 800 se nahrává mapa přímo do řídící jednotky. hw mám tady, tak odpadá nutnost posílání řj do řecka. jen je třeba přistavit motorku na 3 dny.
milan 737 363 333
Upravil milan enduroskola dne 05.06.2024 12:45
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS