Tak jsme chtěli dne stihnout východ slunce, ale počasí bylo proti...přesto že celou cestu do hor zářil na cestu měsíc v úplňku, na hřebeni to potom vypadalo úplně jinak...
Vjetrnik přiložený následující obrázek:
[72.53Kb]
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
...až při sestupu se to trochu protrhalo...
asi ti zacnu rikat Yelen Duracell
v kombinaci s patkem vykon hodny skutecneho hardcorera.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
..je to Schneekoppe...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...no na Hickse jsem potřeboval translátor a na tebe oprášené znalosti z Vlastivědy
...ale bylo vidět, že počásko přálo, slunka haba kuk, neměli jste úpal? ..ale to slézání asi stálo za to....
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
to Mencas: beru to jako fyzickou přípravu na jarní adventůru, tam si to teplo určitě vynahradíme...
Jinak počasí bylo fakt extrémní...no a na příště si musím dát do čelovky nové baterie. když jsme vyráželi z Pece, tak mi po chvíli přestala svítit, což uprostřed lesa nic moc
Každopádně to zopakujeme, před lety nám počasí přálo více
Vjetrnik přiložený následující obrázek:
[92.88Kb]
...za jak dlouho jste to vyšlápli? ono je to docela dálka...proto jsem se tenkrát raději vezl lanovkou ...a ještě že jsi tam nedal fotku s panorááámatama a v údolí ten příšernej hotel horizont ..v kolik jste vyráželi?
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
to Mencas: vyráželi jsme kolem druhé z Prahy, kolem čtvrté jsme byli v Peci a okolo půl sedmé jsme byli nahoře a před devátou zpět dole...jestli se nepletu z Pece je to nějakých 8km a závěrečný kilometr je extra výživný