zdravim,mate niekto objektivne/subjektivne porovnanie podvozku gs vs gsa ?
myslim tym ci citit na gsa lepsie pohlcovanie nerovnosti, omnoho lepsia jazda v terene , nalozeny po zlych cestach atd ?
jednoducho je podvozok gsa dalsi podstatny dovod na kupu gsa ?
budem rad ak napisete ti co ste mali moznost jazdit obe moto ako to vidite
hifo33 napsal:
zdravim,mate niekto objektivne/subjektivne porovnanie podvozku gs vs gsa ?
myslim tym ci citit na gsa lepsie pohlcovanie nerovnosti, omnoho lepsia jazda v terene , nalozeny po zlych cestach atd ?
jednoducho je podvozok gsa dalsi podstatny dovod na kupu gsa ?
budem rad ak napisete ti co ste mali moznost jazdit obe moto ako to vidite
Moje osobní zkušenost ohledně podvozku je ta, že raději obyč GS s Ohlinsama, než ADV na originálech.
Na moje obyč GS 1150 jsem dal Ohlinsy (verze pro 1150 ADV) a chová se to lépe, než 1200 GSA
No a když dáš Ohlins na 1200 tak se to chová lépe než KTM
Zkušenost sice nemám, ale vím, že na GSA jsou jiné tlumiče než na GS. Určitě to bude lepší, ale důvod abych si koupil GSA to není. Ohlins je jiná liga protože po namontování se z GS stane hračka.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Vyměnil jsem na své 12GS tlumiče za GSA a hooodně dobrý. Tam, kde jsem dříve škrtal motorem, projíždím v pohodě a po plném naložení je to výš. Musím si ale zvyknout na tu výšku - není to moc, ale centimetry při došlápnutí chybí ). Teď je to ale motorka, jak jsem chtěl.
Já jen, že délka zdvihu tlumičů nemá nic společného z jejich kvalitou utlumu a chováním, i když samozřejmně dráha tlumení je kratší?? Sám mám vyzkoušeno 12 gs, 12gs ohlins a 12 gsa
Jo jinak 12gs na ohlins je asi tak vysoko jako 12gsa
Upravil easyrider dne 23.03.2011 20:16