Zdarec vsichni nemate nekdo nejake zkusenosti at uz vlastni nebo zprostredkovane s touto navigaci: http://www.motoroute.cz/produkt/213-motonavigator-bttx.aspx
vzhledm k mapovemu vybaveni je ta cena celkem paradni
Osobni zkusenost nemam, ale dle popisu by mohla konkurence schopna. Systemove pojede na WIN CE coz je vyhoda takze misto iGO tam budes moct dohrat jak TomToma, Garmina, Automapu,...... Ale celkove zpracovani je otazkou - viditelnost a citlivost displeje, ......
Majkl_GS napsal:
Osobni zkusenost nemam, ale dle popisu by mohla konkurence schopna. Systemove pojede na WIN CE coz je vyhoda takze misto iGO tam budes moct dohrat jak TomToma, Garmina, Automapu,...... Ale celkove zpracovani je otazkou - viditelnost a citlivost displeje, ......
Myslíš Windows Mobile? Takže se to bude pořád kousat a sekat, jak mi to dělala navi v PDA, vždycky, když jsem to nejméně potřeboval.
Zalezi co tam bude za hardware, ale jestli to bude mit min 64b RAM tak by to mohlo behat slusne. Dneska uz navigacky "no name" made in China za par kacek makaj svizne. Jestli se to kouse a seka tak se musi zvolit kompromis v aplikaci popr orezat jednotlive funkce (2D zobrazeni misto 3D nebo ruzne skiny). iGO nebo Navigon jsou nenarocny aplikace
V PDA bezi dost aplikaci v pozadi a GPS modul neni tak citlivej takze verim ze sekani a kousani popr spadnuti cely aplikace je mozny - hlavne u tomtoma
Hele já mám podobnou (je to z číny) s stejným systémem a jede normál. Zadal jsem to gůůůglu a našlo to čínský internet obchod s cenou cca 100 dolarů. Jen nevím co tam mají nahráno, ale tady je pár mistrů co je přeprogramují, včetně té mé. http://www.alibab...o_gps.html
Ahoj mám to samý co walter objednal jsem tady http://www.chinav.../cvugtr16/ a vše přišlo naprosto v pořádku a celkem brzo. Hlavně cena je poloviční. Jeda v tom Igo 8. U všech čínských navi pozor, některé nejdou jednoduše odemknou. Jde o to, že je tam oem operační systém (skoro na všech je winCE- mobilní windows) a vetšinou není kompletní jako v pda, ale je přizpůsobený jen k potřebám navigace. To co jsem koupil, se mi nakonec podařilo ochcat, obešel jsem původní menu a nahrát i garmina a jiné programy. Čitelnost na slunči je docela postačující, rozhodně lepší než na pda ve slídovém pouzdře. Jestli to bude opravdu vodotěsný se uvidí.
Kubicek přiložený následující obrázek:
[90.59Kb]
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
skutrr : Ja mam Crocodila a skusenosti su iba pozitivne. Funguje normalne, ziadne zacyklenia ani nic podobne som nezaznamenal. Hardwerovo je to uplne v pohode, testovane aj v dazdi, a bez problemov, zaznamenal som iba vec, ze ked nieje uplne nabita GPSka, tak to nejako nabija/nenabija/nabija/ne...... cize pracovat, planovat trasu mimo akt. drziaka treba s pripojenim na dodavku prudu cez mini USB externu nabijacku na 220V ( kupil som nebola v baleni ) K dokupeniu je aktivny drziak , co na prvt pohlad neposoby nejako stabilne a huzevnato ale opak je pravdou. Ja mam tento drziak pripevneny k moto cez RAM drziak + ako medzikus je podlozka od HAMA , ktora sa krasne 4 skrutkami pripevni na RAM drziak a do neho sa zacvakne ten aktivny drziak GPS. Pripojis kontakty na baterku a vsetko ide. Softwerovo je to tiez dobre, dobre ovladanie aj v rukaviciach, neviem ako je to s nahranim naplanovanej trasy priamo do GPSky ale malo by to ist, ziadny origos program k planovaniu nieje. JA som si vzdy vecer nahadzal druhy den ( 7-10 bodov ) rucne do systemu a ide to celkom rychlo. Cize ja odporucam.
Mě se ty navigace docela líbí, akorát by mě zajímalo, jak jsou podrobné mapy ohledně nezpevněných cest a pod. U té BT-TX mě ještě odrazuje malý displej. Mám TT se stejným rozměrem a nic moc, tam něco luštit.
tracer - podrobnost map ( ak myslis v cene ) je podla statu, balkan tam moc nieje podrobny iba nejaka zakladna siet, a to mam mapy upgr. v ramci kupy v akcii do 30 dni. Ked si prikupis podrobnu , budes mat. Velkost displ. neviem podla mna je to dost velke, neviem co maju ine modely ale myslim zumo 550 ma este mensi
Takže když Beckera, tak do toho někde sehnat Igo8? A jak je na tom ta BT-TX? Jde mi o ty nespevněné cesty spíš tady v čechách a na slovensku. Často pátrám po starých památkách a podobných záležitostech mimo silnice a můj TT je v tomhle nepoužitelný. Ale to by chtělo spíš nějakou turistickou navigaci, co?