Kamarádi, jsem několik měsíců majitelem ojetého malého geesa. Při postavení motorky na hlavní stojan, má motka tendenci přepadnout dopředu. Všiml jsem si , že patky na koncích trubek stojanu jsou z přední strany / při sklopeném stojanu nahoru , spodní strana / úplně až po trubku zbroušené. Asi to hoch přede mnou řádně v zatáčkách klopil. Musím to však opravit , nebo mi to někdy spadne na zem. Nevím však jak jsou pracky pod trubkama směrem do předu široké, abych tam zase neudělal nějaké velké placky, které by mi v každé zatáčce dřely.
našla by se nějaká dobrá duše, která to nemá sedřené a mohla by mi to z obou stran na stojící motce vyfotit, případně změřit abych to udělal tak jak to má být. Předem Vám děkuji.
Tak stojan opraven, motorka perfektně stojí a lehce se staví. Odřízl jsem staré pracky, z 3 mm plechu jsem udělal nové podle vzoru z obrázku od TT s takovou kolébkou vepředu, navařil, stříkl plničem a nakonec černou. stojan jako nový !!!
Olin napsal:
Tak stojan opraven, motorka perfektně stojí a lehce se staví. Odřízl jsem staré pracky, z 3 mm plechu jsem udělal nové podle vzoru z obrázku od TT s takovou kolébkou vepředu, navařil, stříkl plničem a nakonec černou. stojan jako nový !!!
Hoď sem foto pro ty, kteří budou někdy řešit stojan...