Dají se někde na netu sehnat samolepky států, abych si je mohl lepit na kufry? Našel jsem jenom vlaječky, ale raděj bych takové ty pěkné nápisy, jako CZ, SK, UA a podobně.
PeterKeke napsal:
Začni cestovať a nakupuj ich na pumpách....
Inak ja som si dal vyrobiť, aby boli rovnaké, ale vlajky...
Jo, prd, na pumpách na západ od Čech , třeba Holandsko se to už neprodává. Unie je tam už dlouho a nikdo to nepotřebuje.Takže nejlepší je vyrobit. Ale ty vlaječky jsou fajnové....
Stenly- motocyklista varnsdorfský
a toto mam na druhom kufri. náhodou by niekto nevedel č je to za vlajku
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Cestovat jsem zacal, ale jak tu pisete, na pumpach se uz nic sehnat neda. A nechci, aby se z poznavani krajin stalo jenom objizdeni benzinek. Chapu, ze koupena nalepka ma svoje kouzlo, taky bych je mel radej original umastene od pumpare, ale bohuzel, budu je muset koupit hotove a lepit je asi postupne....
Nebo je tam dam vsechny, koupim bahno ve spreji a ve vedlejsi vesnici se budu valet u vody a vzpominat na imaginarni dalky, jako Karel May na indiany :-)
Robert_ZL napsal:
Cestovat jsem zacal, ale jak tu pisete, na pumpach se uz nic sehnat neda. A nechci, aby se z poznavani krajin stalo jenom objizdeni benzinek. Chapu, ze koupena nalepka ma svoje kouzlo, taky bych je mel radej original umastene od pumpare, ale bohuzel, budu je muset koupit hotove a lepit je asi postupne....
Nebo je tam dam vsechny, koupim bahno ve spreji a ve vedlejsi vesnici se budu valet u vody a vzpominat na imaginarni dalky, jako Karel May na indiany :-)
Dporučil bych bahno ve spreji Touratech, je dobře mazlavé , nezasychá a dlouho vbydrží . Můžeš si vybrat albánské, rumunské, nebo z Piěšťan
to Robert: Máš pravdu, osvědčilo se mi nakupování státních znaků v suvenir schopech. V každém státě navštívíš minimálně jedno větší město. Je tam z čeho vybírat a jsou do jisté míry i originální. Nenám nic proti tomu co je výše zobrazeno, jen mi ty vlaječky ve stejném formátu a podobě připadají takové neoriginální, nudné. Zato za mapa evropy ve lajkách je super.
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
Nejdriv jsem trajdal po benzinkach jak blazen a shanel, pak jsem to vsechno vyhazel, mam rad poradek, tak jsem to sjednotil.
Kupoval jsem je tady na shopu, ale od te doby bohuzel nikde nic... Milosiiii!
Mam to takto, akorat ted uz je plocha zaplnena uplne, uz nesmim nikam jet
Přihodím jeden odkaz, co jsem před časem zahlédl na m.cz. Jestli ten maník funguje, to nevím. http://www.michal...lepky.html
Ještě nějaké povídání:
Expediční Samolepky vlajky jednotlivých evropských států pro cestovatele
- u každé vlajky textová mezinárodní zkratka státu v oválu
- nosný materiál kvalitní samolepící folie s výrobcem garantovanou sedmiletou životností
- tisková metoda venkovní profitisk odolný UVzáření
- tisk je překryt bezpečnostní laminační vrstvou - vodě a oděruvzdorný
- každá vlajka zvlášť oříznutá
- lze oddělit písmennou zkratku a zůstane jen solo vlajka
- na archu je kompletní sestava 48 vlajek
VELIKOSTI : ( velikost delší strany vlajky )
S = 1,7cm , L = 3cm , XL =6cm
Cena za arch
S = 250 , L = 350 , XL = 600
Upravil Sema dne 04.05.2011 14:32
Alda napsal:
Nejdriv jsem trajdal po benzinkach jak blazen a shanel, pak jsem to vsechno vyhazel, mam rad poradek, tak jsem to sjednotil.
Kupoval jsem je tady na shopu, ale od te doby bohuzel nikde nic... Milosiiii!
Jo, tohle se mi líbí, tady na E-shopu jsem se díval, ale bohužel.....
dostal som napad pri pozerani tvojich vlajok
urobit si taku napelku ako ams ty alebo podobnu. nastrihat tie staty a potom pri cestovani ich lepit na kufor a tak vznikne cela europa
podobna mapa:
alebo vytpacit europu len sivu a potom dolepovat vlajky do mapy
ale skor sa mi paci nastrihat tu vlajkovu europu
len jedine co mi chyba su alu kufre lebo mam zatial len plastove
dostal som napad pri pozerani tvojich vlajok
urobit si taku napelku ako ams ty alebo podobnu. nastrihat tie staty a potom pri cestovani ich lepit na kufor a tak vznikne cela europa
podobna mapa:
alebo vytpacit europu len sivu a potom dolepovat vlajky do mapy
ale skor sa mi paci nastrihat tu vlajkovu europu
len jedine co mi chyba su alu kufre lebo mam zatial len plastove
ty jo paráda
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Na niektorých krajinách sa namakáš pri tom strihaní, ale možno by to vedeli narezať podla tých čiar, neviem aký soft to rieši...
'03 BMW F650GS Dakar '14 BMW F800GS
Robert_ZL napsal:
Dají se někde na netu sehnat samolepky států, abych si je mohl lepit na kufry? Našel jsem jenom vlaječky, ale raděj bych takové ty pěkné nápisy, jako CZ, SK, UA a podobně.
Ak je Tvoja predstava o samolepkach takato viem pomoct prostrednictvom kamosa, robi to za hubičku a ja v zmysle: ja pomozem Tebe a raz mozno Ty ( alebo iny z fora GS ) mne
vlk přiložený následující obrázek: