Ahoj, chtěl bych koupit nové, kovové kufry místo originál vario plastových na moji BMW R1200GS. Rozhoduji se mezi Touratech, Begr či Grave nebo Big Husky.
Prosím o Vaše zkušenosti a popřípadě, kdo má jaké kufry v okolí, že bych se třeba stavil a podíval na kufry a pokecal o zkušenostech.
Ještě info - chci s výřezem na výfuk.
Upravil maser dne 18.05.2011 10:40
Nejvymakanejsi a nejhezci jsou Zega pro od TT v ty anodizovany verzi. Taky jsou nejdrazsi,ale kdyz ti nevadi kufr bez vyrezu na vyfuk,tak to neni ani moc rozdil. Begr a Grave jsou kvalitni kufry,takovy skoro neznicitelny,ale home made. Tam bych vybiral podle toho co se mi vic libi...jen Grave nedela nahore v kufru ten uzsi vstup-pohodlneji se tam davaji a vyndavaji tasky. Big husky poslouzej asi stejne,urcite bych nechtel s tim jednim pantem na vyku,ale aby se dalo normalne oddelavat,kdyz mas neco pres sedlo a potrebujes do kufru,je to opruz. Kdybych sel po cene tak by Husky vyhrali. Toz tak
Ahoj ja mam begr a som nadmieru spokojny mam tu najvedciu lytraz co je a pobalim sa tam aj s ladvinkou. Co sa tika kvalyti anaozaj super odvedena praca pekne mocne zvary a super hruby matros ziaden tenky pliesok. Par krat som uz polozil moju adventuru ci na jednu alebo druhu strau a nic proste ziadna deformacia a co sa tika pristupu majitela ked sa daco vyskytne super pristup naozaj odporucam.
Další česká alternativa kterou jsem včera objevil: http://www.bmwgs....ost_166877
Ale asi bys byl za pokusného králíka. Neznám nikoho, kdo by je měl. (na druhou stranu bys mohl zkusit vymámit "sponzorskou, testovací, reklamní" cenu )
na 1200 gs adv mám origo - dobře se nandávají a jsou OK, ale kámoš má 1150 a Begry a jsou skutečně dost dobré, zpracování lepší než origo BMW, hlavně hezčí sváry - má to hoch / bystřa v ruce, takže já bych neváhal. Jediné co je u originálních kufrů a myslím tím i TT o dost lepší, je montáž držáků a jejich sednutí na moto. Nikde nic nepřebývá - nechybí.
odporučujem Big husky. cena je najmenšia. ale robotu si urobia taku istzu ako ostatne a cenivo drahšie kufre.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/