Ahoj pánové,
přišel mi leták z Luise a je tam v akci nástavec na plexi. Já jej nepotřebuji, ale hodně se to tady řešilo. Až do 26.6. jej mají za 59,95,-Eur. http://www.louis....r=10006546
D.
(občas tam mají zajímavý doplňky za zajímavý ceny, tak to sem můžeme dávat ).
Upravil Dawid dne 18.05.2011 13:12
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
No.... to už bych ho raděj vzal v TT... Tento, co je na letáku od Louise je uchycený kostkou uprostřed a to se mi vubec neosvědčilo. Mám adventure plexi a ta kostka byla moc těžká a celé se to podivně třepalo....
http://bmw-trade....ts_id=2454
já tam vidím 2000,-
Při kurzu eura mi to Puig nepřijde nic moc, navíc ještě 14e pošta. A kdo ví co to je zač. Bejt to za polovic tak to vezmu, ale za tuhle cenu mi to nepřijde moc konkurence schopné pro našince.
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Máš pravdu, wunderlich je na netu za 2015,- ale myslím, že v prodejně jsem platil víc. Bohužel nemám účet, nedali mi ho...
Louis: (14 + 60) x 25 = 1850,-
Wund: (120 + 2015) = 2135,-
Jinak Puig, myslím, není špatná značka. Měl jsem od nich vyhlídnuté plexi, ale nakonec se mi naskytl wunderlich. Ale jak píše Robert_ZL, klepe se to s tím docela hodne.
paulik78 napsal:
Máš pravdu, wunderlich je na netu za 2015,- ale myslím, že v prodejně jsem platil víc. Bohužel nemám účet, nedali mi ho...
Louis: (14 + 60) x 25 = 1850,-
Wund: (120 + 2015) = 2135,-
Jinak Puig, myslím, není špatná značka. Měl jsem od nich vyhlídnuté plexi, ale nakonec se mi naskytl wunderlich. Ale jak píše Robert_ZL, klepe se to s tím docela hodne.
Učet v carservisu???To dřív uvidíš hada chcát a koně blítTam se účty píšou fixou na čtverečkovanej papír
Jinak v sobotu jsem byl u Louise i v Polu a mají skoro na každém zboží slevu....
Koupil jsem si tam bundu na denní nošení z 89eur na 29eur,batoh takovou tu slzu za 10eur,Velkej hrnek na svářo 0,8 ten teda ty děfky mají za plnou cenu....
Na slevy je lepší louis...
Ochotný prodavačky,vše skladem a před krámkem hrál DJ tráva oblíbené motorkářské skladby a vedle luxusní 45cm klobásky za dvě pade.....
A ještě jsem si tam cestou zpět uloupil smrček na zahrádku...když mám němce v garáži,tak budu mít i na zahradě.....