vie niekto nieco o tom? alebo ma ho niekto? nechcel som ten novy typ PRO lebo pri skosenych hranach su spodne nity asi v 2-2.5cm vyske. pricom pri tomto starom si len mozno 1cm. i ked sa mi nepaci ze je nitovany
vyhoda oprpti BEGR sa mi zda ze sa vyklapa horne veko (je na pantoch)- netreba ho skladat dolu. a dalsia vec je na uzamykatelje platni takze sa da lahko dat tolu z motorky bez pouzitia klucov.
ma niektodaky nazor na to? alebo skusenost?
dakujem
mal som ho v rukách na výstave v inchebe. plechy vovnutri ako su spajane maju velmi ostre hrany. nejsu zabrusene. musiš si to opracovat sám, inak hrozí rztrhnutie vecí alebo poškrábanie prilby. ale inak ma tie iste vlastnosti ako kufre Big husky. kde je cena u 43L cca 165eur
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
big husky asi na sk nezozeniem. preco maju husky na bokoch nity? nomada ich ma len na spodnej hrane- pretoze je dno prinitovane. tomi troska vadi. ale zas horny case asi nebude mat take narazy ako bocne
takze ako som slubit malo kusenosti. po tom co som kupil normalnu verziu a nie PRO (vid dovod v prvom prispevku ohladom nitov) a malych problemov u predajcu lebo priniesol platnu na montaz na bmw gs 800 a nie 1150 ale kvoli casu som nemal cas to riesit- bolo treba len prevrtat 4 nove diery na skrutky aby to pasovalo na drziak. po nasadeni boxu vyzeralo vsetko ok ale pri prvej jazde ma skoro porazilo z hluku ktory vznikal pri rezonvani boxu na platni preto som musel nieco vymysliet. napad bol od kamarata dat tam gumu na spodnu cast. je to guma ktora sa dava na auta na dvere box ide velmi tazko nasadit ale hrmot prestal. pri vecsich jamach ale bolo este obcas pocut dake zvuky a ked som skusim boxom hybat tak som videl ze sa box nadvyhuje z drziaku ktory je na nom priskrutkovany na 3 skrutky kde su vlastne nozicky na platnu. tam som teda pridal 2 skrutky naviac- neviem preco to vyrobca nerobi na 4 skrutky do kazdeho rohu na drziak s nozickami bolo by o starost menej na upravu
po tomto uz je klud a ticho box vydrzal celu cestu 2500km aj v dazdi nepretieklo nic. trocha mam obavu lebo su tam plastove panty a ked sa otvori box tak sa neda na veko nic polozit- ak by boli zelezne vznikne z toho pekna odkladacia plocha podla mna na veci z boxu alebo dake malockosti pri prestavke. prikladam niekolo foto.