Zdarec zhaním lanko na plyn na f 650 gs našel jsem v katalogu ale mají tam dvě katalogový čísla nevíte co to znamená mam rok výroby 2001 díky za odpovědi
Jedno je pro jednodisk druhý pro dvou disk... co to znamená nevím... Jedno by mělo být delší, druhý kratší... vzal jsem na náhodu a funguje, i když ho mám dost vyšroubovaný a jestli se vytáhne tak to budu muset podložit nějakou trubičkou...
Problééém... Při plným rejdu doleva to jde do otáček... Už to dělá dlouho, ale nějak jsem to neřešil... Už mi ale vadí, když se někde otáčím nebo tak a řve to jak ****... Nemohl byste sem někdo napsat trasu, kudy má být správně tažen bowden, aby to netahalo při rejdu?
xHackerM napsal:
Problééém... Při plným rejdu doleva to jde do otáček... Už to dělá dlouho, ale nějak jsem to neřešil... Už mi ale vadí, když se někde otáčím nebo tak a řve to jak ****... Nemohl byste sem někdo napsat trasu, kudy má být správně tažen bowden, aby to netahalo při rejdu?
xHackerM napsal:
Prosímtě tohle stejný dlá i Petrova 650 a je to natažený dobře jinudy to snad ani nejde...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
xHackerM napsal:
Prosímtě tohle stejný dlá i Petrova 650 a je to natažený dobře jinudy to snad ani nejde...
Co se ulomil ten závit na lanku,tak už to nedělá :-) takže opraveno... :-)
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Zeptám se ještě, než objednám naslepo, kdo máte dakara r.v. 00-01 jak dlouhý máte to plyn, lanko? Máte to kratší nebo to delší? Já mám moje roztřepený, tak to nemůžu pořádně změřit, podle obrázku z microfische mám to kratší, podle zakončení bowdenu, ale chtěl bych to mít potvrzený
Za nový lanko si myslím, že je dost dávat přes 600 Kč. Já to vyřešil tak, že jsem se domluvil s týpkem co dělá servis kol. Udělal mi lanko přímo na míru a stálo mě to 150 Kč a nemůžu si stěžovat, všechno je OK
mne sa roztrhlo lanko v deň odchodu na dovolenku - vzal som obyčajné cyklo lanko natiahol do starého bowdenu a na konci urobil uzlík na požadovanú dľžku a založil do klapky - myslel som , že to po dovči opravím originálom ale nebol dovod, občas keď som mal plasty dole len som mrkol na ten uzlík a drží.
BMW R 1150 GS & KTM 690 ADVENTURE R
aj ja suhlasim s wladzimier aji s vlado...třeba na spojce u motoru mám rok (čokoladu) takovou svorku pro neznalé a drží, kdysi na pinckách stačilo rozklepnout na požadované delce jednu nebo dvě matičky M6 a bylo hotovo.
..raději prolitám v benzinu, nebo dam do řetězovky
neda sa to potiahnut niekadial inde aby to nehucalo pri plnom otoceni tiez mam zvysene a tiez ma to vytaca ale nechcem si koli tomu kupovat lanko a vymienat ho