Ahoj,
nevíte někdo, kde by se dalo sehnat něco takového? Je to samozřejmě na kufry, abych tam protáhl popruhy.
Díky všem, D.
Dawid přiložený následující obrázek:
[24.83Kb]
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
to seženeš určitě v železárnách a drátovnách Bohumín
když už něco pastíš doma,tak tam dej aspoň něco co trochu slušně vypadá
prondi železářství,baumaks,obi,hornbach atd.
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Doporučuju ty nábytkový, hodně se používají a ještě pod ně byla taková ocelová miska pro větší stabilitu, aby se časem neviklaly. Zespodu vnitřní závit a přes podložku myslím šroub M4.
Ivan přiložený následující obrázek:
Ivan napsal:
Doporučuju ty nábytkový, hodně se používají a ještě pod ně byla taková ocelová miska pro větší stabilitu, aby se časem neviklaly. Zespodu vnitřní závit a přes podložku myslím šroub M4.
Jak píše Ivan - mám je na topcasu a pohoda.
MALI přiložený následující obrázek:
asimates napsal:
Řešil jste to nekdo na vario kufrech?
U Varia bych byl docela opatrnej - rozhodně bych si na ně nedovolil naložit, to co na Begry. Já jsem to řešil dlouhejma gumicukama a dával jsem na ně třeba jenom nepromoky nebo něco lehkýho, aby se kufry neurvaly
MALI přiložený následující obrázek:
Díky všem za nápady. Ty nábytkové úchyty jsem již zkoumal, nevýhoda je, že jsou většinou docela široké, na hliníkáčích ty vypadá OK, ale já to chci na Origo Topcase 1150 (na uchycení rolky- nebude těžká a ten topcase je hodně pevný) a tam ty široké nevypadají dobře. (něco jak má Mali je OK- tyhle nábytkové úchyty znám, ale jsou šikmé a při tahu popruhu nahoru se budou v plastu vyvracet). Taky bych tam nechtěl moc vrtat- líbí se mi i ty od Tomiho, ale jsou na 4 díry). Takže ještě pátrám... (hranaté, jednoduché, na šířku popruhu)
A třeba to dopadne takhle :
[11.9Kb]
BMW 1200 GS Adventure!
asimates napsal:
Řešil jste to nekdo na vario kufrech?
U Varia bych byl docela opatrnej - rozhodně bych si na ně nedovolil naložit, to co na Begry. Já jsem to řešil dlouhejma gumicukama a dával jsem na ně třeba jenom nepromoky nebo něco lehkýho, aby se kufry neurvaly
Dawid napsal:
Díky všem za nápady. Ty nábytkové úchyty jsem již zkoumal, nevýhoda je, že jsou většinou docela široké, na hliníkáčích ty vypadá OK, ale já to chci na Origo Topcase 1150 (na uchycení rolky- nebude těžká a ten topcase je hodně pevný) a tam ty široké nevypadají dobře. (něco jak má Mali je OK- tyhle nábytkové úchyty znám, ale jsou šikmé a při tahu popruhu nahoru se budou v plastu vyvracet). Taky bych tam nechtěl moc vrtat- líbí se mi i ty od Tomiho, ale jsou na 4 díry). Takže ještě pátrám... (hranaté, jednoduché, na šířku popruhu)
A třeba to dopadne takhle :
Mám je namontováne na origo Vario Topboxu. Udělám foto a hodím sem ale až v neděli. Jsou super pevně drží, nekroutíse a výrobce k tomu dodává v ceně i šrouby bez hlavičky, takže nikdo je neodšroubuje.Dal jsem pod šrouby silikon a ani nezatéká.
tomi přiložený následující obrázek:
Mám je namontováne na origo Vario Topboxu. Udělám foto a hodím sem ale až v neděli. Jsou super pevně drží, nekroutíse a výrobce k tomu dodává v ceně i šrouby bez hlavičky, takže nikdo je neodšroubuje.Dal jsem pod šrouby silikon a ani nezatéká.
OK, díky. Zkus prosím změřit, jak jsou široké. Ten OrigoTC je tvarovaný, takže jsem trochu limitovaný rozměry...Dík, D
Upravil Dawid dne 10.06.2011 15:47
BMW 1200 GS Adventure!
Tak hotovo. Jsou sice kulatý, ale fungují. Není to na nic těžkýho, topcase se pod zátěží hodně naklání sem a tam do stran. Ale na lehkou rolku nebo tašku je to OK. To jsem chtěl.
[80.26Kb]
BMW 1200 GS Adventure!