Dnes proběhl mikrosraz příznivců stránek BMWGS.CZ.
V počtu dvou zůčastněných a to ALDA a BIGR.
Příště to snad bude početnější sešlost.
BIGR přiložený následující obrázek:
Jelikoz byla zima, abysme to meli oba podobne daleko, sesli jsme se na Dubi a jeli projet po okoli. Cesta na Kokorin prijemne odpocinkova, parada!
Jinak.. pro priste na srazeni se v okoli Prahy nevidim problem, nebo zase ta Duba, ikdyz to tam nemam rad, ale z Prahy je to kousek a je odtamtud par peknych smeru, kam se vydat.
Kdyz jsem prijel na Dubou, byl tam tenhle kluk s timhle brutus strojem http://www.motork...muid=22535
Muzu vam rict fakt parada, je to hodne mazacky. Az se zacnu jeste vic bat motorek, muze to bejt opravdu perfektni zalezitost na cestovani! Majitel je nad miru spokojenej.
Charlie napsal:
A co ta KTM vzadu, toho jste s sebou nevzali? Kde jste vlastně byli řádit?
Charlie
KTM byla mimo srazík. Jinak to bylo spíš imrovizované setkání,protože jsme si to už delší dobu slybovali. Ale myslím si,že je to kolikrát lepší,než něco půl roku pečlivě plánovat. Příště tedy dáme vědět dříve,aby se nás sešlo víc. Dubou taky moc nemusim třeba někoho napadne něco jiného. Tak sem s nápady! Dneska taky jedu je tam pěkně. Co vy na to?
Dajte tých srazu vícej a dufam že sa stretneme aj u nas SK.Nevedel som o tom sraze.Nemožem být na internete každy den lebo by ma manželka žožrala aj s botama.
zahorak napsal:
Dajte tých srazu vícej a dufam že sa stretneme aj u nas SK.Nevedel som o tom sraze.Nemožem být na internete každy den lebo by ma manželka žožrala aj s botama.
dnéska je sraz v jednu u toníka v oslavanech.tož asi tak kujóni.
zahorak napsal:
dnéska je sraz v jednu u toníka v oslavanech.tož asi tak kujóni.
Pokud mezi sebou strpíte i F 650 GS, tak příště pojedu s váma
Pokud teda už budu mít lopušák:-(
Tak si tak dneska sedím v jedné hospodě (http://www.q6.cz/),kde mi minule moc chutnalo a hádejte kdo volá? ALDA a že prej jede do Q6 na jídlo,jestli nechci taky přijet... Že by náhoda? Svět je prostě malej a tak dneska pokračoval mikrosraz BMWGS.CZ
[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
Ano ano, svet je proste malinkej, neda se nic delat
Privezli jsme kamosovi Vstroma (na fotce vpravo), novej majitel maximalne spokojenej (nejel na GSu ).
Dneska 370km, tzn tento vikend nejakych skoro 700 a mam toho plny brejle.
Uz nechci motorku ani videt - aspon do zitra .
Vcera jsme se jeli podivat do Hoštic.
Do města, kde natáčeli Slunce, seno...
Mi to mame trosku z ruky, takze jsme tam byli poprve, docela zajimavy to videt live :-).
Za vikend 900km a ted uz si muzu sednout, vcera jsem u vecerniho taboracku postaval
ak pokud jde o jednodenni vyjizdku s obedem tak to neni problem se domluvit, pokud by meli zajem i kluci z moravy tak treba nekam k hradci kralove, na Atavu jsme tam jezdili v okoli Jicina i lehke offroudky, treba bych ten itinerar od nich stahnul a muzeme to spojit s tim, nebylo to nic tezkyho a ja tam stejne ted dal Tourancky, neb me z E09 uz bolela hlava