Po zamceni schranky za sedadlem se da uplne jednoduse otevrit a zavrit, nejaky napad jak tomu zamezit? Ten zamykaci deklik vzdu, kterej tam vubec nedrzi.
Upravil coool dne 25.06.2011 21:34
hm presne tento problem som mal i ja ked som kupil motorku.Ako som tak hladl,tak som zistil ze ten jazycek na zamke je jednoducho naopak zalozeny.Bolo ho treba otocit o 180stupnov a krasne sa da zamknut a drzi.Jazycek je uchyteny len kolikom ktory vylisujes a po otoceni jazycka zase zalisujes.Zaujimave ze uz som staznosti na tento zamok pocul viacero.Ze by to robili v BMW nejaky praktikanti?
no ono záleží aj akou velku maš medzeru medzi držadlom a tou kritkou. ked velku tak si ich povol a pripasuj to. v TT na to predavaju take hliniky aby sa to nehybalo Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
4 100bubu.
Proc myslis, ze je ten dekl tak sedrenej? Hovoris o tom odeme? Mel jsem ten samej problem. Dvakrat jsem jej i ztratil. Nikdy poradne nedrzl. Tet, co mam topcase, kdy se meni vicko s drzakem topcase uz ji nehledam. Nikdy jsem poradne neprisel na to, proc to tam vlastne nedrzelo.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
tenhle problém mají jen GS do 2004. Pak už je to vyřešené jiným deklem s lepším zamykáním.. Doporučil bych také vyztužit TT výztuhou, nebo něco podobného vyrobit.. A v každém případě přichytit deklík provázkem. Vím o několika případech kdy uletěl sám za jízdy..
Taky jsem to řešil a napadlo mě prodloužit tu plochu, co se zasunuje
pod zadní konec "nosiče" (či jak to nazvat) - třeba nalepením plastové
destičky.
Ale zatím to není tak kritické, deklík tam drží, jenom když se hóóódně
snažím, odendám ho i bez odemknutí. Snad na to nikdo na ulici
nepřijde...
Chalani ako som vam uz napisal,staci prehodit o 180 stupnov ten jazycek na zamke a bude vam to fungovat na 1ku.Neviem preco je to od vyrobi zalozene naopak.A usetrite kopec prachov co by ste dali v TT za kadejake nahrady