Hodr napsal:
pokud by někdo měl zájem pouze někam na přejetí a zahodit jsou k mání za l něčeho ostřejšího. Přední do 3mm, zadní do 2mm.Pouze osobní odběr v Plzni
2 mm to je fakt na vyhozeni, to snad ani neni na prejeti...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
2mm u Tourance jsou ještě tak na 3000 km, možná víc (s mým způsobem jízdy). Najíždím na těch gumách 25 tisíc, jednou jsem je ještě s 1,5 mm měnil po 27000 km...
Ivan napsal:
2mm u Tourance jsou ještě tak na 3000 km, možná víc (s mým způsobem jízdy). Najíždím na těch gumách 25 tisíc, jednou jsem je ještě s 1,5 mm měnil po 27000 km...
tak 2mm vzorek uz zacina byt myslim lehce nebezpecny.
Je velmi vhodne si pripomenout, ze guma je vespod TVRDSI... to znamena, ze posledni mm najedou nejvic km, ale zaroven to taky min drzi.
Ja jsem taky dojizdeci expert, rozhodne bych to ale nikomu nedoporucil... max tomu, kdo Tourancky fakt zna.
---
Nicmene -- spis nez zadni bych se bal te predni... drift vzadu je podle mne vetsinou spis sranda, nez problem.. vepredu fakt ne.
17 cm
Zrovna jsem dneska meril predek kde mam Tourance a mam tam 3 mm. Zadek uz mam novou Anake 2, protoze uz byla KO ale zvazuzji jestli ten predek da celou dovcu Jedu az koncem srpna a ciste silnici,takze by mela zvladnou minimalne 4tis. Myslite, ze by to mohlo klapnout? Na limitnich 1.6mm ? Pokud bude moc mokro, tak nevim nevim
I pád na hubu je pohyb kupředu
milanosor napsal:
Zrovna jsem dneska meril predek kde mam Tourance a mam tam 3 mm. Zadek uz mam novou Anake 2, protoze uz byla KO ale zvazuzji jestli ten predek da celou dovcu Jedu az koncem srpna a ciste silnici,takze by mela zvladnou minimalne 4tis. Myslite, ze by to mohlo klapnout? Na limitnich 1.6mm ? Pokud bude moc mokro, tak nevim nevim
NE NE NE.
a) je to tvrdsi, nebot guma ve spod je tvrdsi, nez na povrchu, tedy to vic klouze
kdyz to nalozis a dal treba i dalnici, zmizi to pred ocima
c) vetsi riziko pichnuti
= setreni na nepravem miste.
Upravil hicks dne 03.08.2011 11:10
17 cm
Asi politam Cesko a tesne pred dovcou prezuju. Takze kdyby nekdo chtel budu mit volny predek Metzeler Tourance cca 2,5-3 mm dle najezdu behem tri tydnu coz s tim pocasim vidim tak na prd prd 0
I pád na hubu je pohyb kupředu