Zdar Ado!
Kdybys mel volny i pristi vikend (6./7.8.),tak se jedem sklouznout na Sumavu po ose s velkejma. Zatim jsme dva,budes -li chtit,pisni,tel. na mne snad jeste mas?
A jake j je časovej plán a místo srazu! Budu v Praze tak se možná přidáme dvě moto ale učast potvrdíme až večer...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak já bych nna offík taky zajel, snad mi to vyjde, ale napište sem, kdy a kde je sraz. Pokud nebude nějaký velký dešťopád, tak bych vyrazil, nejlépe už dopoledně, páč v předvečír jdu na narozeninovou grilovačku
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Žádnej plán neni, čas taky ne, trasa taky ne, takže pohoda. Chtěl bych vyrazit třeba kolem 9 hod. A sraz si můžem dát na třeba benzině v Radotíně. Ale je mi to naprosto jedno, zařídim se podle většiny. Teď spíš jestli někdo víte o nějaký fajn trase.....