Čau borci,
u 650gs 01 mám celkem problém s tím, že když přejedu pár nerovností po sobě tak mi to dost klepe do řidítek až je to nepříjemný. Zaboha nemohu příjít na to čím to může být. Už jsem to do šroubku rozebral a v tlumíčích vyměnil co se dalo. Asi to bude přeci jen v ložiskách v krku i když mi není jasné jak se v kuželu může udělat vůle Dost je to poznat např. když na mokré trávě zablokuju přední kolo, to se to pěkně rozklepe díky za vaše zkušenosti a připomínky
ja som mal toto iste na mojej predoslej DR650 a moto pred nou tiez (tiez DR).Bude to loziskami v krku riadenia.U starsej DR bolo len jedno kuzelove (dole) a druhe klasicke gulickove (hore).U novsej DR oboje kuzelove.Neviem ako to ma GS (este som to nerozoberal) ale z urcitostou ti mozem povedat,ze odislo spodne.POcas pouzivania,umyvania,ci statia moto na silnom slnku mohla vazelina vytiect,vyplavit ci sa inak dostat prec a lozisko mohlo skorodovat a potom je jeho opotrebenie podstatne rychlejsie.MOzno by ti pomohlo jemne pritiahnut hlavu riadenia,ale mam obavy ze lozisko uz bude otlacene,a prejavilo by sa ti to na "sekanom" riadeni motorky.Nestoji to az tak vela a ked ho vymenis,mas pokoj.