kdo jste měnil spojkovou kapalinu poraďte? Mám tam tenhle vývod viz obr. od spojkové pumpy jde to normálně nebo je potřeba nějaký udělátor díky [img][/img]
Piky přiložený následující obrázek:
[82.12Kb]
Upravil Piky dne 07.04.2008 11:11
R1150 GS Adventure
Stačí ti šroubovák. Je tam kulička jako zpětný ventilek.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Ten šroubek vyšroubuješ pryč a pod ním je kulička do který musíš zatlačit (přemoct pružinu co do ni tlačí). Pak teprv poteče kapalina. Tokže někdo ti namačká na páčce a drží a ty zatlačíš do kuličky a kapalina vystříkne. Pak pustíš kuličku a postup opakuješ až k dokonalosti.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Jestli se nepletu tak se dá také použít odvdušňovací šroub z pravého předního brzdového třmenu je tam táké zpětný ventil ve formě kuličky. já to mněnil vše zaráz
Nevidím důvod používat něco jinýho. Tohle funguje. A já taky měnil vše naráz. Po 2 a půl roce co to mám. Jsem to ale kus lajdáka co. Hold kovářova kobyla chodí bosa.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Neodvzdušnuješ. Jen tu brzdovku vyměnuješ. Vzduch se ti tam nedostane. A vyměn ji i pod nádrží. Prostě povol ten odvzdušnovák a mačkej páčku a hlavně sleduj nádobku. Tam ti nesmí dojít kapalina.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Mimo téma:
Cycli čteš soukr. zprávy? Něco jsem ti včera posílal....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Mimo téma:
Cycli čteš soukr. zprávy? Něco jsem ti včera posílal....
A já ti včera odepsal a čekám na odpověd. Tak nevim kdo nečte ?
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Piky: ale to je pro model s tim posilovačem, ten ja nemam.Nebo je ten postup stejnej?
Cycli: A pod nádrží je ten ventil jen jeden? hlavně, že je pivo ftlamě
U vyměny brzdovky ten postup u toho druhýho okruhy musí bejt jinej, ne? když tam neni ten posilovač?
u toho prvního okruhu je to jasný
hlavně, že je pivo ftlamě