Zdravím, má někdo na 1150ADV jiný alarm než od BMW. Chtěl bych si tam nějaký co nejdřív dát, ale nevím jak s místem. Proto se ptám zda už máte nějaké ověřené.
Mám GT971 a vše v pohodě s prostorem neni žádnej problém a namontujou ti ho v Bráníku asi za 700,- Kč. Ještě existuje GT 970 a ten je levnější.
www.gtalarm.cz
Mosquito napsal:
Zdravím, má někdo na 1150ADV jiný alarm než od BMW. Chtěl bych si tam nějaký co nejdřív dát, ale nevím jak s místem. Proto se ptám zda už máte nějaké ověřené.
Nebo se ptej v AMODU (www.amodo.cz) tam maji novej typ i s pagerem a je koncepčnš novější než GT. http://www.amodo.....php?p=153
peet napsal:
Mám GT971 a vše v pohodě s prostorem neni žádnej problém a namontujou ti ho v Bráníku asi za 700,- Kč. Ještě existuje GT 970 a ten je levnější.
www.gtalarm.cz
Souhlas. Taky mám GT971 a má jednu pěknou vychytávku: dá se k němu dokoupit karta pro ,,bezdotykové" ovládání. Prostě jenom odejdeš od motorky a ona se zaalrmuje a při příchodu zase odalarmuje. Nic nemačkáš, jen tě to pozná podle karty, kterou máš v kapse a nemusíš nic dělat. Pro postaršího sklerotika, jako jsem já, je to super řešení. Jo a taky to má protiúnosovou funkci: když ti někdo sebere motorku i s klíčem, tak to po překročení určité vzdálenosti začne řvát a po vypnutí klíčku to už nejde nastartovat...
to s tou kartou je konečně vychytávka, která mě láká. Mám to sériově u Espase. Včera jsem se dozvěděl, že GS bez imo se dá ukrást do 30 sekund, takže jdu do alarmiku. Vždyť i na benzince jsem někdý dýl než 10 minut.
www.lc8adv.cz
Juan napsal:
to s tou kartou je konečně vychytávka, která mě láká. Mám to sériově u Espase. Včera jsem se dozvěděl, že GS bez imo se dá ukrást do 30 sekund, takže jdu do alarmiku. Vždyť i na benzince jsem někdý dýl než 10 minut.
Každá motorka se dá ukrást do 30 sekund. Jen se to musí umět. A alarm v tom nezabrání jen to ztíží.
Každá motorka se dá ukrást do 30 sekund. Jen se to musí umět. A alarm v tom nezabrání jen to ztíží. [/quote]
To jo, ale tady jde snadno vytrhnout spínačka, šroubovákem startuje a odjíždí. Zloděj nepotřebuje posily a dodávku. S trochou šikovnosti a drzosti ujede třeba od benziny a já můžu zůstat a jen vzpomínat na spočné zážitky s mojí Ingrid.
www.lc8adv.cz
Tak jsem to trochu zkoumal a jsem na vazkach.
GT ma zalozni zdroj a Sentinel zase posle zpravu na pager, ale nema zalozni zdroj.
Alarm co by se mi libil jsem nasel ale cena 15-16tis me trochu vice zrazuje :-(
Tak Scorpio alarm se mi zalíbil. Má vše co jsem chtěl aby měl za rozumné peníze. Teď dokonce mají akci že komplet příslušenství budu mít zdarma. Pouze najít servis kde mi to namontují. Nechci se v tom hrabat sám.
Tak to nevim, jestli mluvime o stejne firme, bo na http://www.scorpi... to je standardne bez prislusenstvi a kdyz to tam vsechno naklikas, tak je to pres 10 a na Slovensku 7.5.
Tak alarm už je na motorce nainstalovanej. Chvilku mi trvalo vytřídit kabely abych našel správný, ale po 3h nadávek je vše tak jak má.
Testování muselo proběhnout s střeleckýma sluchátkama protože alarm šíleně řinčí