hodně se mi pozdává tankvak od BMW s objemem 5L ale všichni mě upozorňují, že je na model 08 a na novější motorky.
Mám rok výroby 2007.
Nezkoušel někdo tento tankvak na starčí model GS Adv přichytit? Pokud bude trošku nesedět nevadí, horší pokud vůbec nepůjde přichytit.
hodně se mi pozdává tankvak od BMW s objemem 5L ale všichni mě upozorňují, že je na model 08 a na novější motorky.
Mám rok výroby 2007.
Nezkoušel někdo tento tankvak na starčí model GS Adv přichytit? Pokud bude trošku nesedět nevadí, horší pokud vůbec nepůjde přichytit.
Díky za reakce.
Zdarec,
mám oba tyto tankvaky, jak na model 2007 a asi i starší a nyní jsem si pořídil i ten na model 2008 a dále. Důvod, ne vždy potřebuji ten starší, který je objemově a tvarově větší, ten novější je případně po otevření zipu zvětšitelný, ale pro solo cestování jen na foťák pod. mi vyhovuje více. Samozřejmě rozměrově naprosto pasuje, jen máš mezi řidítky a tankvakem více místa, než u staršího modelu. Ten nelze použít s hrazdou, nový ano. Mám také Adv, tak se toho neboj a jdi do něj.
Čaba
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
Na první foto je vidět původní držák, který je pro nový model jiný, kvůli jiné nádrži.
Na druhé foto už je vidět duralový držák.
A konečně hotovo.
micrak přiložený následující obrázek:
Ahoj, chci koupit origo. tankvak na 1200GS ten 5ti litroví. Vejde se tam foťák, doklady, peněženka + navigace a nějaké drobnosti nebo mám radši koupit ten 17ti litroví.Ten malej se mi líbí že je takovej placatej a nemusel by moc překážet. Dík.
Mam takovyho prcka od TT, jmenuje se myslim daytrip.
Vyhoda je, zpusob pridelani na nadrz, zadny zipy. U riditek se zahakne a u sedla je jen na suchej zip, je to idealni.