Ahoj panove,
mam jeden dotaz. Jelikoz se mi podarilo v minulosti prekulit moji bramboru (R1150GS) na bok a pri te prilezitosti asi ohnout jednu jeji cast, nejde mi poradne nasadit levy kufr (origo plast).
Chtel jsem vas poprosit, kdo mate na motorce obe zadni stupacky i s temi dily, ktere drzi plastovy kufr v te spodni casti, jestli byste mi nezmerili vzdalenost mezi nimi. Mam podezreni, ze mam dovnitr ohnuty cely ten ramecek, co je na nem leva zadni stupacka a co na ni drzi vyfuk. Pro nazornost pridavam fotku s naznacenim, ktery rozmer me zajima.
Pokud by se vam dokonce podarilo vyfotit treba tu levou cast zezadu, aby byla zrejma poloha te patky ve vztahu k zadnimu kolu, podsedlovce nebo ja nevim cemu, bylo by to super. Dekuju.
Hodne stastnych km, davejte na sebe pozor.
alesvagner přiložený následující obrázek:
[161.89Kb]
Upravil alesvagner dne 13.09.2011 14:38
No ja nevim, kolik to ma byt, zatim mam tri ruzne rozmery ze trech ruznych motorek. Kdyby jich bylo vic, mozna se bude jeden opakovat. Nebo kdyby to byly nejake "overene" rozmery odnekud z dokumentace. Nejaka fotka motorky zezadu by nebyla? Idealne v ose motorky dopredu, aby byla videt pozice te patky vuci sedlu, motoru, kolu nebo cemukoli v okoli. Jinak budu dal merit a hledat, kde je to teda spatne.