Zdravím, nemůžu najít vlákno, kde se řešila cena paliv. filtru. Našel jsem jen u BMW Krotil za 2520,- Máte někdo jiný, levnější zdroj? popř. i dalších dílů, třeba vzduch. filtr, olej. filtr... . Určitě to helfne i ostatním
Mám 04ku, ale myslím, že zásadní rozdíl v ceně palivového filtru nebude a těch 2,5 tis jsem za něj dal taky... olejový kupuji na www.olejshop.cz spolu s olejem a vzduchový obyč. třeba na inmoto.cz společně s jinými věcmi (např. mazání na řetěz).
Levnější nekoupíš, možná jen o pár kaček.
Ve filtru je přetlaková regulace nebo tak něco a to ho tak strašně prodražuje.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Měnil sem to v zimě ,filtr +přetlak.ventil(v jednom) jsem koupil v renocaru cca za 2400 +- (musel bych se podívat na účet) a je to origoš díl; nahrážku nejspíš naseženeš ale i kdyby asi bych neměl odvahu tam namontovat něco neoriginalního ,zas tak hned to vyměněný není že by se to příp.dalo dělat na cestě a kvůli ušetřené nějaké stokoruně bych to neriskl.
Upravil kim dne 19.09.2011 15:30
Zdravíčko, trošku to tu opráším, lepší vlákno jsem nenašel.
Dá se nějakým způsobem poznat, jestli je ten filtr už v čoudu? mam najeto 60K a nerad bych, aby se mně to posralo po cestě do itálie.
Hlavně co se tam může posrat a jak to tedy poznám?
Jestli si to dobře pamatuju, tak jsem i někde četl, že případně stačí dát jen nějaký obyč filtr před tento, je to pravda? 2500K navíc je pro mě totiž dost peněz..
Do it my way...
To s tím předfiltrem je blbost. To je tak udržovat zhnilou mrtvolu na přístrojích. Můžeš nějaký přídavný filtr dát pokud ten originál vyměníš a snažit se tak prodloužit jeho životnost.
Ale vem si, že ten filtr Ti vydržel 60 000 km tak pro klid duše dopřej své mašině nový originál a máš klid na další tisíce kilometrů, zvlášť když plánuješ jet někam dál i bez nějakého přídavného nesmyslu. S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
mě jde hlavně o to, jak poznat ten špatnej výměna není až tak složitá, takže bych ho jen koupil třeba těsně před dovolenou, protože zatim drží. Ikdyž si to jen můžu myslet, že je OK a přitom je už dávno v háji. Tam je ta doporučená výměna po 40K žejo?
Do it my way...
V 60000km vyměnit a nespekulovat. V těchto kilometrech si to už dávno zaslouží,
Upravil Tonda dne 08.04.2014 20:46
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
60tis km a Ty sa pytas ci vymenit? Samozrejme vymenit! Olej. filtr tiez skumas pred vymenou ci je spatny? Drz sa predpisanych intervalov a nespekuluj
ked zhodis ten pal. filtr prerez ho vejpul a uvidis co tam mas
vysvetli mi niekto fundovany preco filtr na f650 stoji cez 2000Kč a na 1150ku 16 eur?
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
na 650 twin resp.800 je ten samý,nebo ještě dražší?
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.