Nemate nekdo fotku s GS, kde je namontovan tento vetsi (46l) kufr jako topcase? To same uvitam s mensim (33l).
Jestli to dobre chapu, tak hloubka (dozadu za moto) je u obou stejna. Rozdil je jen ve vysce. Nebo se pletu? Ta 33 bude jako topcase asi blbost, ze?
Kdyby jste se ho nekdo zbavoval nabidnete.
spea - ToM přiložený následující obrázek:
Nechci Ti do toho kecat, nevypadá to zle, ale když vidíš na živo to zavírání, zámečky, pantíky, jak ty plasty do sebe moc nesedí a představíš si, co to ještě udělá časem.... Za ty prachy bych si to rozmyslel...
To už je lepší Givina Než tehle poloplast, tak raději pořádnej kus hliníku a když plast, tak zase raději Givinu, ale záleží na vkusu každého jednotlivého soudruha
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
To už je lepší Givina Než tehle poloplast, tak raději pořádnej kus hliníku a když plast, tak zase raději Givinu, ale záleží na vkusu každého jednotlivého soudruha
Spea - ToM napsal:
Nemate nekdo fotku s GS, kde je namontovan tento vetsi (46l) kufr jako topcase? To same uvitam s mensim (33l).
Jestli to dobre chapu, tak hloubka (dozadu za moto) je u obou stejna. Rozdil je jen ve vysce. Nebo se pletu? Ta 33 bude jako topcase asi blbost, ze?
Kdyby jste se ho nekdo zbavoval nabidnete.
Nepleteš se , liší se jen výškou (při použití jako TC), ten větší je o 8 cm vyšší. Kvality zpracování bych se nebál, obvzlášť u nosnějšího provedení Monokey. Jelikož je to taková bednička, podle mého se na cestendura hodí. Taky o něm uvažuju.
Medik napsal:
Mediku, tohle je GIVI.
Blbě jsem se vyjádřil, měl jsem na mysli tu krásně oblou Maxii na dva škopky. Když bych si dal dozadu krabici, tak z hliníku.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Zrovna jsem si tenhle kufr pořídil jako topcase (TRK 46N). Fotky dodám, ale musím nejdřív nafotit. Nevypadá to v reálu zle. Uvidíme jak to bude vypadat po delší době. Jo a vejde se tam jenom jedna přilba.
F650GS (2005)
Vcera jsem ho okukoval u nas na namesti na Varanoj jednoho polaka. Vypadal na nem moooc dobre. Ani to zpracovani mi nepripadalo zle. Chtel bych ho skutecne jen jako topcase.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Radši si to ještě vyzkoušejte někde v krámě otevřít a zavřít. Já s tím chvíli zápolil ve Vrbovce a opravdu to není kvalitativně žádná sláva. Pokud by to bylo za 2 tisíce, fajn, ale takhle...
Maiali nel Fango!
takitak napsal:
Zrovna jsem si tenhle kufr pořídil jako topcase (TRK 46N). Fotky dodám, ale musím nejdřív nafotit. Nevypadá to v reálu zle. Uvidíme jak to bude vypadat po delší době. Jo a vejde se tam jenom jedna přilba.
Tak jsem to nafotil:
takitak přiložený následující obrázek:
takitak napsal: